Je jídlo dobrý sluha, ale zlý pán?
20. 1. 2015 Životní styl
Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami... Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.
Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami... Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.
Pomalu rychleji zhubneš
Máme pro vás jeden zajímavý návrh na rozumnou smlouvu s tělem. Takovou, která z vás neudělá rezignované zombíky bez energie, ani zběsilé lovce jakýchkoliv zdrojů kalorií, když se nikdo nedívá. Nebudeme po vás chtít, abyste nahradili normální jídlo chemickými sloučeninami z lékárny ani abyste trávili dny a noci na běhátku spalováním tukových buněk. My sami patříme k těm, kdo mají rádi jídlo a k pohybu přistupují s citem, tak vám nebudeme vodu kázat a víno pít.
Méně není nikdy více
Určitě dobře víte, co máte a co nemáte jíst, když chcete zhubnout nebo udržet se na stávající váhové úrovni. Předpokládáme, že pokud se vážně rozhodnete pro změnu, nebudete se obratem ruky sabotovat porušováním těch nejzákladnějších pravidel: „opatrně s mastným, sladkým a s promile“. Slovo opatrně se nám zdá rozumné, absolutní zákaz snese dlouhodobě málokdo a na druhé straně taky málokdo snad věří tomu, že dosáhne pozitivních výsledků, pokud to „opatrně“ nebude. To bychom měli ten nezbytný základ a teď:
Naše rada navíc zní: nahraďte u každého obědu a u každé večeře po dobu 6 týdnů přílohy tímto jídlem: Perfect Pasta. V praxi to znamená, že po dobu 6 týdnů, kterou považujeme za adekvátní zkušebnou, budete jíst obědy a večeře tak jak předtím, pouze místo brambor, knedlíků, pečiva, rýže a těstovin budete připravovat a jíst nudle Perfect Pasta.
Vypadají jako špagety, ale nejsou to špagety
Perfect Pasta je zeleninová alternativa těstovin. Je vyráběná z přírodní zázračné plodiny Konjac Amorphalus, což je kořenová zelenina, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii. Perfect Pasta neobsahuje žádné využitelné kalorie a má vysoký obsah vlákniny. Obsahuje 96% vody a 3,8% Glucomannanu. V tomto daru přírody není žádný tuk, žádné cukry, žádný lepek! Zázračný efekt Konjacu je dán rovněž jeho obsahem antiaging polyfenolů a dalších antioxidantů pomáhajících vypadat mladě a štíhle.
Dobrá správa je, že příprava jídla s Perfect Pasta vás rozhodne nezdrží ani nezaměstná víc, než příprava klasických příloh. Pouze s tím rozdílem, že opravdu nemáte co zkazit. Perfect Pasta zvládne připravit i absolutní kuchař začátečník a zároveň i hladoš, který má 5 minut na to, aby něco uvařil, jinak sní co mu přijde pod ruku.
Přejeme Vám štíhlý Perfect Pasta rok a kdybyste potřebovali vědět cokoliv, co jsme sem nenapsali, kontaktujte nás zde: www.perfectpasta.cz.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jeden dort pro dva oslavence a přesto má každý svůj vlastní. Poradíme, jak na to
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Komentáře