Slavnostní řezy
Suroviny
Porce: 50-60 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 27 034 kJ / 6 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,71 g |
Tuky | 336,64 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 745,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od kolegyně z práce asi 15 let.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 20:16
Ivanko,já je nechávám ve spíži a tam není moc chladno.Někdy udělám těsto ráno a večer upeču.Můžeš těsto dát do sáčku a druhý den válet,ale to už jde hůř,tak jsem to začala dělat takhle,můžeš si pláty napést i dopředu a třeba plnit krémem za pár dnůa díky za postřeh
6. 8. 2010 18:05
Vyzerajú skvele,len by som chcela pre istotu upresniť-Necháme odpočinúť do druhého čoho? Dňa? To znamená cez noc? A v chladničke? ďakujem,Evi
12. 3. 2010 22:48
Igno(ner)těsto není třené,suroviny se zahřívají jak jsem popisovala v receptu a tak to naskočí.díky všem za bodíky
12. 3. 2010 14:49
žloutkové řezy to jsou u nás, výýýýborné
12. 3. 2010 13:18
To těsto vypadá jako piškot nebo nějaké třené je docela dost vysoké
12. 3. 2010 13:12
Óó, ty vypadají skvěle!! Také miluji zákusky s citronovou polevou.6.
12. 3. 2010 12:16
Mňam
12. 3. 2010 09:23
Evi, luxusní zákusky!! Já zbožňuji zákusky s citronovou polevou a marmeládou, takže ode mne plusík!!
12. 3. 2010 08:48
vypqdá to dobře davam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 9 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 27 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: slavnostní moučníky slavnostní zákusky slavnostní moučník top recepty na slavnostní moučníky slavnostni zakusek slavnostní moučníky recepty slavnostní moučníky recept zákusky a řezy recepty slavnostní zákusky recepty slavnostní recepty řezy a zakusky zákusky a řezy recepty na zákusky a řezy amoniové řezy slavnostní řez moučníky slavnostní slavnostnirezy třené řezy nejlepší slavnostní moučníky slavnostní moučník recept
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, med, mléko, máslo, soda jedlá, máslo, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, mandlové aroma, marmeláda, poleva citronová, rum
Slavnostní řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16Qo
9 názorů