Pórkový dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 762 kJ / 2 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,62 g |
Tuky | 162,13 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 200,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2011 17:01
Na jakou teplotu to tak péct?
25. 9. 2010 17:04
Ty fazole jsou tam proto, aby ten korpus byl krásně rovný a nevyboulil se.
25. 9. 2010 16:59
týýjo úžasný nápad, já teď objevila vynikající chuť porku, kterou jsem před tím tolik nemusela a tohle se mi líbí, takže určitě vyzkouším i když bez šunky posílám bodík
25. 9. 2010 16:55
Tak to je teda něco, z čeho jsem jelínek! Na co se tam dávají zapékat ty luštěniny, když se mají pak odstranit? Jinak máš super vyfocený fotopostup, jen mi nedochází ty fazole tam..
25. 9. 2010 15:54
to je uplne fuk....muze byt fazole i hrach....to je jen aby testo pri predpekani zustalo v tom spravnem tvaru a nevyskocilo nam....lusteninam to peceni nevadi a po vychladnuti je muzes schovat,nebo z nich uvarit co je libo....
25. 9. 2010 15:49
A jaké luštěniny?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 11 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 2 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 4 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 4 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 5 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 5 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 7 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 7 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 8 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: aby se dort nevyboulil porkovy kolac pórkový koláč smetana porkový dort se smetanou porkovy dort se syrem pórkový tvar porek dort porkovy pečení zakysaná smetana recept jídla z pórku
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, pórek, cibule, olej, šunka, smetana zakysaná, vejce, sůl, pepř, sýr nastrouhaný
Pórkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7j0
6 názorů