Játrové řízky
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Aby řízky vypadaly jako řízky, obalíme je 2x.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2013 14:25
Před přípravou těchto řízků jsem si přečetla recept a udělala je přesně podle něj ( to zn. sůl a pepř rozmíchat ve vajíčku) Smažila jsem je pomleji a byly výtečně, měkounké. Možná proto, že se sůl přímo nedotýkala jater.
17. 12. 2011 07:37
sabina: Já jsem jednou právě vepřová zkusila osolit a bohužel pravdu mám já - drůbeží jsou v pohodě, ale vepřová a hovězí tvrdnou. Nebo snad mají dnešní prasátka a býčci jiná játra než dřív?
17. 12. 2011 00:16
zizala:to už dávno není pravda, že játra solením tvrdnou, je to překonaný mýtus, kdo jednou zkusil, dá mi za pravdu.
13. 2. 2011 15:06
Játra jsem měla kuřecípřidala jsem foto+9
16. 1. 2011 17:35
Drůbeží játra se před přípravou solit mohou, u vepřových a hovězích opravdu hrozí ztvrdnutí.
16. 1. 2011 17:32
játrové řízky solím celý život a taky jsem je ještě neměla tuhé, nejradši mám krůtí játra.
16. 1. 2011 17:28
zatím se mi nestalo ani jednou, že by řízky byly tuhé, a to je děláme již pěkných pár let
16. 1. 2011 17:03
...stejně nejlepší jsou drůbeží jatýrka, před obalením v trojobalu schovaná do anglické......
16. 1. 2011 15:56
miluju játra jako řízek,dávám bodík
16. 1. 2011 15:17
Rozhodně bych nezkusila na játra přidávat sůl v jakékoli podobě, ani ve vejcích ne. Jak chutná podrážka z jater, jsem už zjistila dávno, a to byla špetka soli smíchaná s moukou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: řízky z jater jatrovy rizek vepřová játra jako řízek řízky z vepřových jater hovězí játra jako řízek játra na řízek játra jako řízek rizek z jater řízky z játry smazene jatrove rizky řízek z vepřových játer řizek z jatry vepřová játra na řízek řízky z kuřecích jater vepřova jatra řizek kuřecí játra jako řízek játra řízky krůtí játra jako řízek řízky z krutích jater rizky z hovezich jater
Suroviny: játra, vejce, mouka, strouhanka, sůl, pepř
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
10 názorů