Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky ze skopového masa

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

6. 2. 2011 15:06

Suroviny

Porce: cca 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 647 kJ / 872 kcal
Bílkoviny103,86 g
Tuky27,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy19,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jarní kopřivový špenát: http://www.toprecepty.cz/recept/18804-jarni-kopriv...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kelliee

14. 4. 2021 22:55

Dělala jsem dnes z mladé muflonky. Až na to víno jsem dodržela recept do puntíku a opravdu vynikající. Naloženo jsem měla 2 dny včetně zmiňované lžičky octa. Určitě připravím opakovaně. Moc děkuji za recept. :yes:

Jano

15. 2. 2017 10:55

Kolík to je 2 ks slaniny?

Andulakovina Andulakovina

5. 11. 2013 18:32

marki87:toto je vyborny recept.nedelala jsem sice vypecky ale upekla platky a musim rict ze to bylo vazne vynikajici!!!!!!!! Marketko,jsem za tento recept opravdu vdecna jelikoz me to skopove tez nevoni ale pridala jsem tam i ten ocet ktery jsi poradila a vubec nic citit nebylo. bohuzel nemela jsem bile vinecko ale i tak skvele!!! mame plny mrazak ovecek takze priste urcite znovu a i s vinkem.dekuju moc opravdu.:-)

marki87 marki87

4. 11. 2012 08:09

Jitule: Mně to skopové posledně taky trochu smrdělo, ale tím naložením ten odér jde pryč. Mně se osvědčilo do té marinády kápnout ještě trochu octa (doporučil mi to známý, co dělá kuchaře), ten to vytáhne úplně. Stačí nechat v lednici přes noc a smrdět by to pak vůbec nemělo.

Jitule

3. 11. 2012 20:15

mám dotaz, když je to naložené, tak to maso pak není cítit nebo je??mám v mrazáku skopové ale rodině smrdí, tak se ptám, zda to tím zamaskuji :-)

Tom Beyk Tom Beyk

23. 7. 2012 06:58

Kdybych sehnal skopové, určitě bych to spáchal.:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 18:26

Market, k tomuhle receptu by stačil ten pekáček s masem a k druhému-ke špenátu ten talíř a máš to vykutěné!:-)

marki87 marki87

6. 2. 2011 17:52

Jana: Díky za přivítání :-) Dodám fotky hned po prvním jarním sběru :-) ... Teď jsem dodělávala zásoby z mrazáku a bohužel jinou fotku k dispozici nemám :-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 17:49

Jen ty fotky, mohly být každá jiná;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 17:47

Markétko, druhá, kterou zde znám, vítám tě na Topreceptech:-K a díky za 2 hezké recepty. Hezky si popsala jarní kopřivový špenát. Já to ještě nezkoušela, protože zde jsou kopřivy hodně zaneřáděné od pejsků, ale určitě bych to zkusit chtěla. Je známo, že kopřivy mají velké využití.;-)

jahoda jahoda

6. 2. 2011 16:09

:-p:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skopové maso recepty skopové maso recepty na skopové maso pečené skopové maso recept na skopové maso skopové maso cena skopové recept skopové maso recept skopové recepty nakládání skopového recepty skopové maso priprava skopoveho jak upéct skopové maso skopové se špenátem vypecky cena skopového masa recept na skopové ceny skopového masa recept skopové maso co je skopové maso

Suroviny: kýta skopová, slanina, cibule, bobkový list, koření nové koření, tymián, víno, sůl, olej

TopRecepty.cz

Výpečky ze skopového masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K6g8