Švestková povidla
Klasická česká švestková povidla využijeme po celý rok jako náplň do koláčů, sladkých knedlíků či buchet. K dochucení použijeme vanilkový lusk a rum, díky kterému budou krásně vonět.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 29 923 kJ / 7 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 125,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 638,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od manželovy matky. Povidla jsou vynikající.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2016 14:34
29. 8. 2016 12:38
17. 9. 2013 18:51
10. 10. 2012 16:04
4. 9. 2012 16:18
28. 8. 2012 13:59
7. 8. 2012 12:39
7. 8. 2012 10:22
28. 10. 2010 22:26
a dáváte papír větší, nežli je otvor do sklenice či jak?
díky předem za odpověď.
31. 1. 2009 16:25
2. 1. 2009 10:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Báječné švestkové knedlíky: Vyzkoušejte tuto pochoutku z různých těst
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek
Další recepty
Tématické fráze: povidla recept povidla domácí povidla recept na povidla švestková povidla v domácí pekárně recept povidla domácí povidla recept jak se vaří povidla švestková povidla z domácí pekárny recept na domaci povidla vaření povidel povidla v domácí pekárně povidla v troubě povidla z domácí pekárny sveskova povidla povidla ze svestek vaříme povidla povidla v pekárně jak uvarit povidla povidla recepty
Suroviny: švestky, cukr krystal, ocet vinný, lusk vanilkový, kůra citronová, rum
Švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkky
11 názorů