Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Suroviny
Porce: 620 g
Nutriční hodnoty
Energie | 12 811 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,85 g |
Tuky | 35,88 g |
Vláknina | 30,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,62 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 574,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé nastrouhané brambory, ale musíme ubrat vodu. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou až větší bramboru.
Chlebíčkovou formu mám o velikosti 32 x 11,5 o výšce 8 cm
Mám ještě jednu větší, kde dělám z 1,5 dávky, ta je o velikosti 40 x 12,2 a stejné výšce.
Můžeme použít i jiný typ formy.
Vodu jsem se naučila na radu kamarádky spíš vážit než odměřovat. Mám několik různých odměrek a každá odměřuje jinak. A některé rozdíly jsou dost velké. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2011 17:18
5. 8. 2011 17:03
5. 8. 2011 09:12
5. 8. 2011 07:41
5. 8. 2011 06:32
Oveska: Rebi už odpověděla, jen ještě dodám, že jsem v poznámce doplnila, že na daný recept stačí jedna vařená brambora, jen se teda musí ubrat trochu vody. Nemám vždy po ruce vařené brambory, tak právě používám tu instantní kaši. Přidává se proto, že chlebík je pak déle vláčnější. Vždy je lepší použít čerstvé věci než instantní Já bych ji třeba nepoužila jako přílohu, ale do chleba ji přidávám
4. 8. 2011 22:29
4. 8. 2011 22:23
4. 8. 2011 22:00
4. 8. 2011 21:23
4. 8. 2011 21:18
4. 8. 2011 18:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Křupavý toast s mozzarellou a šunkou: Připravte skvělou snídani podle videonávodu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: chlebíčková forma pečení v kameninové formě kameninové formy na pečení kameninové formy grahamová veka recept silikonové formy na pečení recepty pečení v keramické formě domácí grahamová veka grahamová veka jak se peče v silikonové formě domácí chléb ve formě pečení chleba v kameninové formě postup jak se peče v kameninové ve formě forma na pečení veky graham mouka kase pečeme v kameninové formě grahamova buchta grahamova kaše recept na grahamovou veku kameninové pečící formy
Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, semínka lněná
Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnD8
11 názorů