Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem

Dozlatova usmažené bramboráky jsou krásně křupavé a voní po česneku a majoránce. Naplňte je uzeným masem, zelím a sytý nedělní oběd, po kterém se všichni budou moct utlouct, je na světě.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 4. 2012 12:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 358 kJ / 2 954 kcal
Bílkoviny115,21 g
Tuky132,77 g
Vláknina43,40 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 6,05 g
Sůl14,31 g
Sacharidy305,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 8. 2021 15:30

:yes: Dobrá obmena bramborákov. ;-) Peidávam foto. :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 3. 2019 22:40

emeritnicelnik: asi se nudíte,že;-);-)vyzkoušejte,možná se budete divit jaká je to dobrota,ale jen kritizovat to umí každý;-)čekám na fotečku Vašeho výtvoru:-D:-D

emeritnicelnik

3. 3. 2019 20:47

Naprosto nesmyslné dávat to maso i zelí ještě do brambor, když to mám jako přílohu. :-((

Bibinka Bibinka

21. 1. 2018 16:38

Kelisova: Bude mi ctí;-)

Kelisova Kelisova

20. 1. 2018 23:34

tečou nám sliny :-Q:-D,takže uzené i zelý máme :yes:;-) ,tak zítra k obědu <3 ,děkujeme za mnamozní receptík :yes:;-):-K:-K

Bibinka Bibinka

14. 11. 2013 14:03

Majka8:Majko, za zkoušku by to stálo, ale to uzené nakrájej na menší kousky, jinak by to neměl být problém-šla bych do toho a pak písni;-)

Majka8

14. 11. 2013 13:49

Bibinka:Mám dotaz,šlo by vše smíchat dohromady a upéct?Právě se na to chystám,dala jsem si obvařit maso,zelí mám z Lídlu,tak mně to jen napadlo,jestli by se to dalo jíst:-D

Bibinka Bibinka

29. 9. 2012 11:53

Eliza: hned jsem si říkala, že to bude nějaká 1.třída masa:yes:;-) a ono přímo z komína, tak to muselo být přímo lahodné:-p

Eliza Eliza

29. 9. 2012 10:37

Bibinka: To si představ, je "bůček z komína" z prodejny Český grunt. Většinou je takto libový a tak fantastická chuť...:-p

Bibinka Bibinka

29. 9. 2012 10:24

Eliza:Elí, krásné fotečky a díky, že jsi to udělala a doufám, že jste si pochutnali...to uzené vypadá báječně a pěkně libové:yes:

Eliza Eliza

29. 9. 2012 09:54

Bibinko, poslala jsem Ti fotky a bod.:yes::-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 4. 2012 19:54

Bibinko já to dělávám se syrovým nadrobno překrájeným kyselým zelím,uzeninu dávám,jakou zrovna lednička nabídne:-DS tím podušeným budu muset vyzkoušet také:yes:Fotečky se Ti krásně povedly:-K+:-p:yes:

jarka skrobakova

17. 4. 2012 20:46

Bibi mňááám:yes::yes::-))

rebeka rebeka

17. 4. 2012 19:21

Danca: možná právě proto;-):yes::-)

Danca Danca

17. 4. 2012 19:10

Notoricky známý recept, nechápu ten úžas tady :-O. Ale fotečky jsou hooodně povedené!!!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboráčky s uzenym cmunda s uzeným masem bramborák s uzenym bramborák s uzeným na plechu uzené maso recepty bramboráčky s uzeným masem uzené s bramborakem bramborák se zelím recepty s uzeným masem bramboraky se zelim bramborak s kyselim zeli uzené v bramboráku bramboráčky se zelím a uzeným bramborák na plech s uzeným uzené s bramboráky bramboracky s uzenym a zelim uzené maso se zelím uzené maso s bramborákem cmunda se zelim a uzenym masem bramborák s kyselím zelím

Suroviny: brambory, bůček uzený, zelí kysané, vejce, mléko, česnek, cibule, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, olej, pažitka

TopRecepty.cz

Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kmw8