Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaný gothaj

Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2008 14:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 22:14

Teo, já Ti celkem i rozumím, přiměřeně zdravou stravu preferuju a snažím se ji nenápadně prosazovat i doma, ale když ono občas zhřešit je tak lidské...;-):-p:-D Jo, a nesouhlasím s Tvou poznámkou o pracnosti. Naklepat, nakrojit a ochutit maso před obalením je přece jen pomalejší, než sloupnout a nakrájet salám. Schválně si to stopni:-*

vybusna vybusna

12. 9. 2008 17:25

ale no......viete co daju za tento recept studenti na intraku?
a kazda skusenost dobra...ja napr. som v zivote nejedla obalovanu salamu....akurat lansmit....

Marta Marta

12. 9. 2008 17:21

Tea, já také nerada smažím (občas se tomu vyhnout nedá :-S) a gothaj se u nás vyskytne 1x za rok - před vánocema 10 dkg do bramborového salátu :-)) :-)) , ale jinak sem tam nějakou "šetrnější" uzeninu koupit musím :-), jsme celkem masožravá rodina :-D

pelda

12. 9. 2008 17:05

Souhlasím se zizalou, my ho taky nemáme často, ale tak 2x do roka si ho s chutí dáme. Záleží na každém , co mu šmakuje:-p

Tea

12. 9. 2008 16:45

Rychlovka. Schválně, co je rychlejší. Obalit a osmažit kuřecí, rybí či vepřový plátek a nebo obalit a osmažit gothaj?:-D Čas je úplně stejný, ale výživová skladba toho, co sníme je nesrovnatelná. Tím chci říct, že pokud vůbec musíme mít smažené, tak takové recepty, jako gothaj v těstíčku by se vůbec neměly objevovat. :-S

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 16:31

A to my si ho 1-2x za rok dáme, je to rychlovka;-)

Tea

12. 9. 2008 16:13

Jejka, já myslela, že doba smažených či obalovaných v těstíčku gothajů, lančmítů a podobných kulinářských šíleností, je už dávno pryč. Něco podobného jsem jedla naposledy na chatě před 20ti lety, a to jenom proto, že nic jiného zrovna nebylo. A už po tom opravdu vůbec netoužím ...:no:...;-)

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 15:32

Jojo, salám v těstíčku, to už jsme dlouho neměli...dík za připomenutí:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj

Suroviny: salám gothaj, vejce, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Obalovaný gothaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68GQ