Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 65,56 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 23:33
spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.
14. 8. 2012 16:51
Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi. A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela
14. 8. 2012 15:48
14. 8. 2012 15:36
Hella:Jo? žluté fazolky máám , ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený
14. 8. 2012 15:29
maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky
14. 8. 2012 13:35
maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.
14. 8. 2012 12:45
magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě
14. 8. 2012 12:36
magdalenka:
14. 8. 2012 12:03
maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...
14. 8. 2012 11:46
magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové
14. 8. 2012 11:43
maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...
14. 8. 2012 11:40
Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit
14. 8. 2012 11:39
maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky
14. 8. 2012 11:29
Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo
14. 8. 2012 11:24
Recept se mi líbí+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 13 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 3 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 4 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 4 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich
Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony
Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5V2q
25 názorů