Domů
-
Recepty
-
Hovězí kližka s mrkví, dušená v papiňáku v pomerančové šťávě
Zpět na recept
Hovězí kližka s mrkví, dušená v papiňáku v pomerančové šťávě
Hovězí kližka s mrkví v pomerančové šťávě
Anna Kocikova
detail šťávy bez zahuštění
Anna Kocikova
Detail masa na řezu
Anna Kocikova
Ze zahuštěnou šťávou s křenem a bramborem
Anna Kocikova
Detail zahuštěné šťávy,ochucené křenem
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Maso naplníme mrkví a špekem a pro držení tvaru utáhneme nití
Anna Kocikova
Maso okořeníme,zbytek špeku,cibuli a česnek nakrájíme
Anna Kocikova
Na oleji orestujeme špek,cibuli a česnek,dáme zatáhnout maso,podlijeme a pod tlakem dusíme doměkka
Anna Kocikova
Mrkev orestujeme na másle,podlijeme šťávou a dusíme na skus,necháme zkaramelizovat,poté promícháme se šťávou z masa a dochutíme
Anna Kocikova
Maso nakrájíme na porce a podáváme s těstovinama,nebo s bramborem
Anna Kocikova
nedělní oděd
Kroupovka
Předchozí
Následující
4
z
12
Předchozí
Následující