Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý tatarák z kapra

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2009 10:31

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Lze použít maso i z jiných ryb, včetně mořských (file). Super je z lososa a amura. Je třeba se rozhodnout taky podle ceny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sten

17. 3. 2012 20:55

Klok_an:
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy:-!

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 12. 2010 08:50

teda tento receptík mi utekl,ten jsem přehlédla a to je škoda;-)
chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.;-):-K
Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.:-pNěco jako u nás tady prodávají klobásu nebo párky;-):-K

Klok_an

27. 12. 2010 02:52

"Téměř vše z ryb se dělá ze syrových.Třeba lososí plátky a suši a apod"

No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 7. 2009 07:19

Křemene. To opravdu nevím ! Já ten recept mám od kamaráda, který je zaměstnán u Rybářslého podniku (Nedávno Třeboň, dnes Na Hluboké n/Vltavou) a tam při různých podnikových příležitostech dělají, jak jinak než speciality z ryb. A jejich recepty.( A to z různých ryb -Amur,Tolstolobik i bílá ryba a pod). Tak děláme tak zvané "Šarany = kapr rozřízlý v páteři, vpletený do takové vidle a tažený nad ohněm dlouho a po delší době teprve ošlehlý. Dělají supr rybí salát, rybí škvarky, rybí klobásy a jsou schopni dělat snad i dort.Nic jsem neměnil, tak nevím a nám chutná a když máme posed u pivíčka a táboráku, tak je od něho těchto dobrůtek dost a dost.Ta fotka je právě z takové příležitosti. Ale zkus něco nového. Možná lepšího.

Křemen

4. 7. 2009 21:25

Rybařím spoustu let jako celá naše rodina, receptů máme vyzkoušeno také mnoho, ale nevím proč zrovna tady chybí vajíčko? Určitě přidejte. Když už experimentuji, tak jsem přidal i drobet česnekové pasty.

spagetka spagetka

5. 3. 2009 14:55

Tak že bych dostala konečně kapra do mé polovičky:-?:-! - tomu nesmí přijít kapr ani o vánocích na stůl:-((, ale jiné ryby jí, takže by to neměl být problém tvrdit, že to byl třeba cejn :-D;-)nebo amur, jinak to další vypadá bez jakýchkoli problémů :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2009 13:19

No a dost, ne Světlano, ty sadistko!:-)) Vašku, to si musím uložit! Mám ještě kapra v mražáku, jen jsem si říkala, co ty kosti, ale tos tady vysvětlil. Díky za recept. Tatarák z tvrdého sýra už jsem dělala, ale z kapra? Na co lidé nepříjdou!:-O

Svetlana Svetlana

5. 3. 2009 12:41

...vybusna, ale takový uzený losos na chlebu s máslem, ještě kaviár a naložené škeble?...;-)

vaclavka

5. 3. 2009 12:20

Jo a dal jsem bodík.

vaclavka

5. 3. 2009 12:19

Jedl jsem ho již před lety,od jednoho vášnivého rybáře.Byl úžasný,dokonce ho schutí snědl i můj otec a ten jinak rybu neveme do úst!!!!:yes::yes::-*

vybusna vybusna

5. 3. 2009 12:17

to je fakt ciste psychologicka zalezitost..neviem ci by som vlozila do ust surovu rybu..hoci s hovadzim je to to iste a zjem bez problemov. moj prispevok je ciste akademicky...ryby nemam rada a okrem trescej peceni z konzervy ich nejem:-8

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 3. 2009 12:03

Tatarák je ze syrového masa. A rybí tataráky jsou také ze syrového. Téměř vše z ryb se dělá ze syrových.Třeba lososí plátky a suši a apod. Ono vše je syrové i když se nám to nezdá protože je to naložené (slanečci,rybí uzle,rybí salát atd.) Byl jsem taky trochu rybář amatér a dost jsem z ryb dělal ( a stále děkám) a chutnají nám i když bůček je bůček.- CHA,:-p,cha.

Jikotka Jikotka

5. 3. 2009 11:50

Václave,to maso je syrové:-? já si neumím představit jíst syrovou rybu :-O:-O

HankaPu HankaPu

5. 3. 2009 11:38

:-)Zajímavý recept, určitě vyzkouším. Ryby to je naše...:-) dávám bodík:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí tatarák rybí tatarák z kapra tatarák z ryby ryby tatarak rybí tatarák recept tatarak z lososa recept rybí salát z kapra škvarky z kapra recepty na kapra amur recepty rybí skvarky recepty z kapra jak udělat kapra rybí tatarák -video recept tatarak z uzeneho lososa recept na kapra recept na rybí tatarák tatarák z rybího masa kapr recepty amur recept

Suroviny: sádlo, cibulka, kečup sladký, pepř, paprika sušená sladká, sůl, omáčka sojová, olej

TopRecepty.cz

Rychlý tatarák z kapra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxGR