Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gaspacho - vychlazená španělská polévka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2008 14:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 925 kJ / 699 kcal
Bílkoviny12,21 g
Tuky35,64 g
Vláknina13,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anonym

24. 3. 2014 16:15

na kolik porcí je ten recept ????

Ota

13. 2. 2014 14:26

ross: Tak takhle by to nenapsal ani Lister, nebo jeho kocour s polovičním, mozkem kočky.:-O

lol

26. 1. 2014 23:38

Dívám se na tento recept kvuli červenemu trpaslíku! :D

ross

20. 5. 2010 12:18

vzdy se podava studena,ma v sobe hodne vytaminu a po vipiti se clovek tolik nepoti,proto to spanele tolik piji,:-!neni to polevka ale drink

vybusna vybusna

10. 12. 2009 12:52

prave vcera som pozerala dvd cerveny trpaslik a tam si dal rimmer gaspacho zohriat a sfukol kuchara ze podava studene jedla...:-D:-D:-D:-D

Eliza Eliza

9. 7. 2009 18:04

Gaspacho máme hrozně rádi :-p. A fotka se povedla :yes:.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka gazpacho gazpacho recept recept gazpacho recept na gazpacho gazpacho pohlreich co je gazpacho gazpacho rajčatové gazpacho španělská rajčatová polévka recept palea gazpacho polevka polévka gazpacho recept gaspacio videorecepty ivanka co je to gazpacho polévka gazpacho pohlreich recepty gaspacio rajčatové gaspacho wok recepty gospačo polévka

Suroviny: okurka čerstvá, paprika čerstvá zelená, rajče, cibule, česnek, olej, ocet, šťáva citronová, protlak rajčatový, šťáva rajčatová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Gaspacho - vychlazená španělská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/bYK