Základní nálev na hovězí maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 40,43 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 29,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2015 14:04
23. 1. 2010 12:05
20. 7. 2009 18:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 39 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou jak naložit svíčkovou nakládání hovězího masa naložení hovězího masa na svíčkovou jak nalozit maso na svickovou naložení hovězího masa nálev k naložení svíčkové jak nalozit maso recepty z hovězího masa zavařování hovězího masa jak naložit utopence jak naložit hovězí lák na svíčkovou nálev na naložení svíčkové naložit svíčkovou jak nalozit hovezi svickovou jak nalozit maso na cinu naložení masa naložit maso na svíčkovou nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny: cibule, celer, mrkev, petržel, cukr, olej, koření nové koření, pepř celý, saturejka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
3 názory