Hradní jídlo
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2014 15:48
Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka
18. 10. 2014 14:50
Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)
7. 11. 2013 14:09
Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!!
7. 11. 2013 13:44
nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
7. 11. 2013 13:38
spagetka: také děkuji za radu
7. 11. 2013 13:37
Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím Pekla jsem ale stejně
4. 11. 2013 18:13
spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu
4. 11. 2013 18:10
Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu
4. 11. 2013 18:02
Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů
4. 11. 2013 17:06
Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?
3. 7. 2013 08:48
alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila
3. 7. 2013 07:45
Jani výborné, pochutnali jsme si maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné příloha americké brambory.
28. 10. 2012 13:53
zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!
28. 10. 2012 13:37
Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku. Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená a určitě zas uvařím!
13. 9. 2012 20:08
lejanicka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 4 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 14 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 1 hodinou
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 2 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky
Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
52 názorů