Aljašská treska s koprovou omáčkou
Bohatým zdrojem vitamínů a minerálů je rybí maso. Treska má velice jemné maso a jeho chuť nejlépe vynikne v kombinaci se studenou omáčkou z aromatického kopru a dušenou zeleninou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,12 g |
Tuky | 28,83 g |
Vláknina | 7,78 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 34,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 14:12
13. 2. 2024 13:26
Přeji hezké dny…
9. 2. 2024 19:05
9. 2. 2024 18:54
9. 2. 2024 14:54
Dnes je tomu opačně.
9. 2. 2024 14:50
9. 2. 2024 14:48
9. 2. 2024 11:03
9. 2. 2024 09:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 3 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 6 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 14 minutami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 20 minutami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 2 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 2 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 2 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 3 hodinami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Jak pracovat se zmrzlou treskou? Jako jedna z mála mražených ryb nepotřebuje dlouhou přípravu
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: treska, sůl, pepř mletý, citron, kmín celý, máslo, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, máslo, sůl, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, česnek, cukr, šťáva citronová, kopr
Aljašská treska s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j4K
9 názorů