Zapékané špecle se sýrem
Zapékané špecle se sýrem a slaninou jsou lahodné a syté jídlo, které je oblíbené zejména v rakouské a německé kuchyni. Pro jejich jednoduchou přípravu a chutný výsledek si zapékané špecle zajisté oblíbíte.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 517 kJ / 2 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,02 g |
Tuky | 147,55 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 201,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do směsi můžeme přidat i oblíbené bylinky.
Recept je z loňského časopisu Apetit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 18:03
U koní jsem strávila své dospívání a láska k nim mě nikdy neopustila. A ta vůně, to je něco, viď? Užívej a opatruj se...
24. 2. 2024 21:38
24. 2. 2024 09:00
24. 2. 2024 08:46
24. 2. 2024 08:43
24. 2. 2024 08:41
23. 2. 2024 21:36
23. 2. 2024 21:30
23. 2. 2024 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Banana split
Přidáno před 18 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 2 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 2 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 3 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 5 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 8 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 8 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 9 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 10 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, vejce, sůl, voda perlivá, sýr, olej olivový, cibule, slanina anglická, máslo, pažitka, sůl, pepř mletý
Zapékané špecle se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28GL
9 názorů