Honzíkova sýrová bramborová kaše
Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou jak u dětí, tak i dospělých. V tomto receptu se můžete inspirovat a klasiku lehce pozměnit. Zkuste k bramborům vmíchat sýr, který se rozpustí a zvýrazní tak chuť celé kaše.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 041 kJ / 1 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,57 g |
Tuky | 81,70 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 191,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud máte kaši hustou, stačí přidat smetanu nebo mléko. V opačném případě více sýra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2024 20:06
9. 3. 2024 22:29
Kromě toho bych doporučovala vhodit nastrouhaný sýr do horké smetany a nechat rozpustit ještě dříve, než ji vlijeme do brambor - mám vyzkoušeno.
9. 3. 2024 21:17
9. 3. 2024 19:19
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 3 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 5 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 19 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 26 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 54 minutami
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Lokomotiva uvařil před 1 hodinou
Segedínský guláš
Mortishia uvařil před 2 hodinami
Pečené ziti
Moanka uvařila před 2 hodinami
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: brambory, sýr tvrdý, smetana, máslo, sůl
Honzíkova sýrová bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k73A
4 názory