Pandesal - filipínské pečivo
Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například marmeládou, nebo i na slano. Podávají se horké.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 14 953 kJ / 3 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
Tuky | 44,02 g |
Vláknina | 27,25 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 668,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2024 17:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 41 minutami
Mňamka
Přidáno před 1 hodinou
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 17 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 30 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 38 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, sůl, mléko, vejce, máslo, droždí sušené, strouhanka, olej
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
1 názor