Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety na zelenině a houbách

Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a kořením. Takto připravené kotlety můžete podávat ve všední, ale i sváteční den.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 4. 2024 10:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie739 kJ / 177 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky10,77 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2024 11:51

:-)<3:yes::yes: výborně jsi uvařila :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kotleta, olej, cibule, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, rajče drcené, lusk paprikový, houby sušené, vývar masový, mouka hladká, máslo, cukr, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety na zelenině a houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rgG4