Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

28. 9. 2009 15:21

Suroviny

Porce: 5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 639 kJ / 1 587 kcal
Bílkoviny129,50 g
Tuky29,20 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,32 g
Sůl2,90 g
Sacharidy188,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jedlo som jedla na dovolenke a je to úžasné. Samozrejme suroviny som dávala odhadom podľa chuti, ale podarilo sa a je to vynikajúce. Na fotke je to trocha rozplesknuté, ale keď to vychladne, krásne sa to dá naberať.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

20. 11. 2011 13:33

Kto ešte nerobil,vrele odporúčam:-)):yes:Bolo to super,použila som hrášok,cesnak,cibuľu a worčester.Pridávam fotky:-KBudem opakovať:-!

Ivana79 Ivana79

19. 11. 2011 12:16

Už dlho sa chystám na toto jedlo,ale stále ma odrádza ten výsledný efekt...teda,že na tanieri sa to rozteká:-(Neexistuje nejaká finta,aby to mäso lepšie držalo? Alebo sa musí naozaj čakať až kým vychladne?:-/:-?:-?

milka

26. 8. 2011 12:22

super mnamky uz sa pecie:-8:-)):yes:

Katarinka

4. 3. 2011 10:06

Silvi tá zmes slúži len na zahustenie a dochutenie,ale môžeš to zahustiť zemiakovým škrobom alebo múkou a dochutiť aj sama.:-p

silvialfredo

3. 3. 2011 20:08

Zijem v Taliansku a tu Maggi zmes tu urcite nedostanem. Mohlo by sa to aj vynechat alebo niecim nahradit? Vyzera to naozaj vyborne...;-)

Olga67

22. 10. 2009 09:07

Katko,receptík si hned ukládám a zítra hned budu dělat.Moooc jsem
zvědavá,jestli se mi to povede jako tobě - vypadá nádherně.Děkuji:-):-p

Katarinka

1. 10. 2009 10:11

Pyré so mala vychladnuté z predošlého dňa,takže bolo husté a mäsko je zahustené,takže sa tiež nerozteká.Takže sa to vlastne všetko dobre vrství.:-)):-))

Jenda1 Jenda1

29. 9. 2009 20:53

Katka, mám uloženo a recept určitě vyzkouším;-). Na mletém mase ujíždím:-p:-p:-p. Zajímalo by mě, jak přidáváš mleté maso na pyré, které má jinou konzistenci. Posílám sedmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Paprika Paprika

29. 9. 2009 17:31

hmmm ... zajímavé :yes:

spagetka spagetka

29. 9. 2009 11:24

:-p:yes:

tejaja tejaja

28. 9. 2009 19:04

Katarínka, vyzerá to veľmi dobre :yes::yes: a určite aj chutí dobre. Bodííík ;

pipre pipre

28. 9. 2009 16:21

Vypadá to moc dobře a chutně:yes:+3

Ivana79 Ivana79

28. 9. 2009 15:59

Aha,už viem o čo ide,občas to aj používam.Ďakujem,Katka

Eliza Eliza

28. 9. 2009 15:52

To může být velmi dobré, ukládám. Ď.

Katarinka

28. 9. 2009 15:47

Nie ,to je taká prášková zmes napríklad na zemiaky alebo mäso.Rozmieša sa to so smotanou a zalejú sa tým zemiaky.Má to tú schopnosť,že to zahustí a dobre dochutí.http:.Vlastne je to od Maggi.//www.maggi.sk/Katalog-vyrobkov/Napady.aspx

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové pïré bramborové pyré s mrkví mrkvovo-bramborové pyré pastinákové pyré zapečená bramborová kaše s mletým masem zapečené maso mrkvové pyré pyré mrkvové pyré recept pyré zapecene pyre bramborovo-mrkvové pyré bramborovomrkvové pyré bramborové pyré s mletým masem maggi dobré nápady zapečená bramborová kaše s masem zapečené batáty se sýrem bramborove pire s mrkvi pire bramborové bramborový páj s mletým masem

Suroviny: brambory, maso vepřové, protlak rajčatový, cibule, sádlo, máslo, mléko, maggi, sýr eidam, sůl, koření na americké brambory

TopRecepty.cz

Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQMB