Anglická hovězí pečeně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 820 kJ / 4 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
Tuky | 300,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně :
http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2015 09:38
20. 7. 2013 23:03
21. 2. 2013 10:30
6. 11. 2012 17:04
11. 9. 2012 10:11
28. 5. 2011 18:34
Dělám vždy přes kilo masa - a zakouří se po něm hned...
23. 9. 2010 08:54
2. 4. 2010 17:12
2. 4. 2010 15:06
2. 4. 2010 14:54
11. 1. 2010 09:53
10. 1. 2010 16:15
2. 11. 2009 22:22
20. 10. 2009 20:37
20. 10. 2009 20:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 31 minutami
Mňamka
Přidáno před 51 minutami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 12 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 25 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 33 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Yorkshire pudding je typický pro anglickou neděli jako příloha k masu. Že je to podivná kombinace? To určitě ne
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Tématické fráze: hovězí pečeně hovězí pečeně z krku pečene hovezí hovězí pečeně recept hovězí přední krk recepty anglicka pecene hovězí přední krk hovězí přední pečené hovezi predni krk recept hovězí pecene z krku recepty hovezi pecene recepty hovezi krk pomalé pečení hovezí pečeně z krku recept hovězí přední recepty recept hovězí pečeně pečený hovezí krk pomalé pečení masa hovězí krk recepty hovězí krk recept
Suroviny: krk hovězí, pepř, hořčice sušená, hořčice pikantní, cibule, sůl, olej, maso
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
21 názorů