Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Recept ještě nebyl hodnocenKnedlíky na různé způsoby jsou tradičním pokrmem v tuzemsku. Těsto, v tomto případě bramborové, tak můžeme zpracovat třeba na plněné knedlíky. Dovnitř zabalíme na kousky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Knedlíky na různé způsoby jsou tradičním pokrmem v tuzemsku. Těsto, v tomto případě bramborové, tak můžeme zpracovat třeba na plněné knedlíky. Dovnitř zabalíme na kousky…
Tentokrát vyzkoušíme kachnu v moderním podání, bez zdlouhavého pečení a spousty tuku. Šťavnatá prsíčka jsou hotová raz dva a pokud přidáme i čerstvé bylinky, budou…
Brambory, špekáčky a pivo, to je trojice, která k sobě patří a skvěle ladí. Suroviny pokrájejte, dejte do jednoho pekáčku, zalijte pikantní omáčkou a upečte. Téměř bez…
Na tu "správnou zelňačku" existuje 1000 a jeden recept. Každá rodina má tu svou nejlepší. Pokud chcete obměnit repertoár, zkuste tuto s podmáslím. Neuděláte chybu. Bude…
Cibuli oloupeme, nakrájíme na slabší půlkolečka a na oleji zesklovatíme. Vepřové a kuřecí maso nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.Pekáček…
Klasický nedělní oběd, který nám s láskou chystaly babičky i maminky. Brambory zapečené s vepřovými kotletami, zalité smetanou. K dokonalosti jim pomůže nastrouhaný sýr,…
Na voňavé a chutné zelňačce s klobásou si rád pochutná každý hladový strávník. Vydatná hustá polévka skvěle zasytí, takže dovede plnohodnotně zastoupit hlavní chod. Pro…
Co dnes bude k obědu? Kotlety a brambory na smetaně. Také vás tyto dvě věty vrací do dětství? Zapečené maso s bramborem a smetanou patří mezi oblíbené klasické víkendové…
Kysané zelí je oblíbenou potravinou a zelných receptů je opravdu mnoho. Pravá a tradiční valašská kyselica je ale jenom jedna. Připravte si tuto polévku podle…
Na oleji opražíme nadrobno posekanú cibuľku s trochou majoránky, trochou kari korenia, troškou diablskej zmesi a zaprášime múkou.Po chvíli pridáme vriacou vodou zabarený…
Dáváte přednost kupovaným knedlíkům, protože si nejste jistí přípravou těch domácích? S tímto receptem se už obávat nemusíte. Jednoduchost přípravy bramborových knedlíků…
Talíř horké, syté polévky z kysaného zelí s klobáskou a bramborami přijde k chuti zejména, když potřebujeme dodat energii nebo zahřát v chladných dnech. Hotovou zelňačku…
Oběd upečený v troubě, téměř bez práce i špinavého nádobí, patří mezi favority. Mezi nejoblíbenější patří směs masa a brambor, doplněné například zeleninou. Vyzkoušejte…
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat jinak. Společné mívají maso, zelí a červenou řepu. Ten ruský je z masa hovězího a postup tohoto receptu je…
Francouzské brambory patří k tradičním receptů, našich babiček a prababiček. Klasicky se připravují z brambor vařených, ale někdo je dělá i ze syrových a přesně takový…
Recept na chlupaté knedlíky je napsaný pro začátečníky. Hezky podrobný postup, aby to každý zvládl hned napoprvé. Chlupaté knedlíky jsou českým pokladem a podávají se k…
Recept na chlupaté knedlíky je napsaný pro začátečníky. Hezky podrobný postup, aby to každý zvládl hned napoprvé. Chlupaté knedlíky jsou českým pokladem a podávají se k…
Lokše jsou tenounké bramborové placky, které se tradičně vždy připravovaly především na Slovensku a na jižní Moravě. Ochutnat je ale můžete, ať jste odkudkoliv. Lokše je…
Staročeská klasika, kterou zvládne každý - přesně to je dušená kapusta s bramborem, oblíbené jídlo našich babiček a maminek. Ideální je jako příloha k masu, ale nahradí…
Zeleninové polévky jsou většinou nenáročné na přípravu a suroviny, ale přitom si na nich skvěle pochutnáme. Pórková polévka vyniká svou nezaměnitelnou lahodnou chutí.…
Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…
Do zlatova opečené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé placičky, to jsou bramboráky. Oblíbená klasika z několika několika surovin, patřící k levným lidovým…
Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Grilování v Česku: Velký přehled, kde a za kolik si zagrilovat ve městě. Někde to jde zadarmo, jinde od 50 korun na hodinu
Proč máme chuť na sladké? Může za to špatný jídelníček, ale i stres a únava
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky