Vdolky naší holky
Recept ještě nebyl hodnocenBavorské vdolečky jsou v Čechách jako doma. Vláčné smažené bochánky, s povidly a tvarohem, vykouzlí spokojený úsměv na každé dětské tvářičce. Nejlepší jsou ještě vlažné,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bavorské vdolečky jsou v Čechách jako doma. Vláčné smažené bochánky, s povidly a tvarohem, vykouzlí spokojený úsměv na každé dětské tvářičce. Nejlepší jsou ještě vlažné,…
Babiččiny buchty tak, aby je zvládl i ten, kdo chce kynuté buchty péct úplně poprvé. Podrobné postupy jsou požehnáním pro všechny začátečníky. Babiččiny buchty můžete…
Pokud na Vás doma čekají přezrálé banány, které volají po zpracování, tady se nachází to pravé řešení. Banánová buchta je velmi vláčná a nadýchaná a nejlépe si ji…
Vlasy jsou korunou ženy - a drobenka je zase korunou dobrého koláče! Sladká a křupavá tečka se nejlépe hodí k moučníkům s kyselejší náplní, ale dobře sedne třeba i na…
Banánové muffiny s čokoládou jsou nekonečný evergreen, stejně jako ty borůvkové. Jsou skvělé nejen jako dezert, ale hodí se i jako svačina na výlet. Banány dodávají…
Jednoduchá bábovka z jogurtu, kterou hravě zvládne každý začátečník. Ale i zkušení kuchaři občas rádi sáhnou po spolehlivém receptu na rychlý a chutný moučník. Tato…
Máte zásoby jablek a nevíte co s nimi? Rozhodně musíte vyzkoušet tento famózní jablečný koláč. Je jednoduchý na přípravu, křehký, vláčný a mile starosvětský. Jedno…
Rolády patří mezi velmi vděčné moučníky ať už ke kávě nebo na rodinnou oslavu. Jsou rychlé, chutné a krásně vypadají. Naplnit je můžete téměř čímkoliv vás napadne. Tato…
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Určitě znáte klasický sypaný koláč s pudinkem. Tento recept se mu hodně podobá, ale je připravený s tvarohovou náplní a šťavnatým ovocem. Příprava je velmi jednoduchá a…
Určitě znáte klasický sypaný koláč s pudinkem. Tento recept se mu hodně podobá, ale je připravený s tvarohovou náplní a šťavnatým ovocem. Příprava je velmi jednoduchá a…
K přípravě této nadýchané bublaniny s ovocem a drobenkou nepotřebujeme váhu. Postačí nám čtvrtlitrový hrníček a s trochou šikovnosti za hodinu vytáhneme z trouby voňavý…
K přípravě této nadýchané bublaniny s ovocem a drobenkou nepotřebujeme váhu. Postačí nám čtvrtlitrový hrníček a s trochou šikovnosti za hodinu vytáhneme z trouby voňavý…
Rebarborové koláče přináší jaro do naší kuchyně. I když je rebarbora (správně Reveň kadeřavá) vlastně druh zeleniny, hojně ji využíváme jako sladkou náplň koláčů. Tento…
Rebarborové koláče přináší jaro do naší kuchyně. I když je rebarbora (správně Reveň kadeřavá) vlastně druh zeleniny, hojně ji využíváme jako sladkou náplň koláčů. Tento…
Připadají vám buchty na plech příliš obyčejné? V tom případě vás vyvedeme z omylu naším receptem na kokosové řezy, které můžete znát i pod názvem řezy raffaello.…
Ze všech sladkých náplní je v našich končinách tahle snad nejoblíbenější. Vhodná do závinů, buchet i koláčů. Někomu může připomínat i dětství, kdy pekly babičky a…
Pochoutkový salát, oblíbená retro pochoutka, kterou si můžete díky tomuto receptu připravit dle dřívějších norem. A že je to opravdu pochoutka! Skvěle se hodí na…
Koláče s ovocem a drobenkou nikdy nezklamou. Tentokrát pro vás máme recept na jogurtové těsto, s pořádnou vrstvou vláčného tvarohu, šťavnatých borůvek a voňavé máslové…
Koláče s ovocem a drobenkou nikdy nezklamou. Tentokrát pro vás máme recept na jogurtové těsto, s pořádnou vrstvou vláčného tvarohu, šťavnatých borůvek a voňavé máslové…
Jednoduché a lahodné řezy inspirované slavným pařížským dortem. Ať už k nedělní kávě nebo na rodinnou oslavu, vláčný kakaový korpus a čokoládová šlehačka nikdy nezklamou…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Troubu předehřejeme na 180°C, horkovzdušnou na 160°C. těsto: Mouku přes síto prosejeme na pracovní desku, přidáme ostatní sypké suroviny a promísíme. Uděláme důlek,…
Troubu předehřejeme na 180°C, horkovzdušnou na 160°C. těsto: Mouku přes síto prosejeme na pracovní desku, přidáme ostatní sypké suroviny a promísíme. Uděláme důlek,…
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Mexická kuchyně dala světu perfektní plněné placky quesadillas. Takhle jednoduše se dělají
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Dokonalá tečka: Domácí bylinkové máslo pozvedne (nejen) steaky do božských výšin