Cheeseburger na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenI jen pro jednoho můžete vykouzlit skvělý hamburger se sýrem. Od samotné přípravy mletí masa až po kompletování celého hamburgeru, je to vše ve vašich rukách. O to větší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
I jen pro jednoho můžete vykouzlit skvělý hamburger se sýrem. Od samotné přípravy mletí masa až po kompletování celého hamburgeru, je to vše ve vašich rukách. O to větší…
Drůbeží skelety jsou ideální na přípravu vývaru. Maso obrané z kostí pak lze využít v mnoha rychlých a chutných jídlech. Pikantní drůbeží salát uvítají milovníci sytých…
Dýni omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Hokaido nemusíme loupat, kůrka během vaření změkne. Kuřecí maso nakrájíme na kousky.…
V malé mističce promícháme hořčici a rozpuštěný med. Lososa nakrájíme na plátky, které dáme na plech s pečícím papírem, který jemně vymastíme olivovým olejem (aby se…
Mrkev, petržel, celer, cibuli a klobásu nakrájíme nadrobno, dáme do hrnce a osmahneme na másle. Zalijeme vodou, k tomu přidáme nakrájené brambory, masox, kmín, sůl,…
Okurku a ředkvičku nakrájíme na tenké plátky, cibuli na proužky. Smetanu smícháme s nasekanou bazalkou, olejem a solí s pepřem.Zeleninu promícháme a zalijeme zálivkou.…
Minestrone je tradiční hustá italská zeleninová polévka. Název Minestrone pochází z italského slova minestra - polévka. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
Začneme nádivkou - nakrájíme dva dny staré housky na kostičky, polijeme mlékem nebo smetanou, přikrájíme jarní cibulku.Oddělíme si vejce, žloutek dáme do misky k…
Domácí křupavý rohlík, plněný sýrem a na povrchu posypaný semínky či solí, je naprosto luxusní záležitost. Příprava sice chvilku trvá, ale odměnou za upečené zlatavé…
K dobré náladě patří i lákavé ďobání z hostitelem nachystaných talířů. Nemusíte kupovat obligátní chipsy, pokud věnujete čas přípravě kořeněných bramborových spirálek.…
Oba druhy paprik, rajčata a červené ředkvičky omyjeme a pokrájíme na kolečka.Žampiony očistíme a pokrájíme na plátky. Cibuli pokrájíme na kousky a zpěníme na oleji…
Velmi netradičně vypadá tento pečený a uzeným masem plněný chlebíček na řezu. Kynuté těsto potřené sádlem doplníme nastrouhaným parmezánem a nadrobno nakrájeným uzeným…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme máslem a srolujeme. Zajistíme je kovovými jehlami.V pekáčku zahřejeme zbytek másla a roládky na něm opečeme ze všech…
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme žloutky, strouhanku, sůl a pepř. Propracujeme těsto a pomocí lžic tvoříme noky, které dáme na 1-2…
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme žloutky, strouhanku, sůl a pepř. Propracujeme těsto a pomocí lžic tvoříme noky, které dáme na 1-2…
Dlouhé, štíhlé fazolové lusky jsou neprávem opomíjenou zeleninou, která má v kuchyni spoustu možných uplatnění. Dají se zabalit do plátků šunky, obalit a usmažit jako…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Arabská káva vás dostane vůní kardamomu i svou silou. Víte, jak ji správně uvařit?
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka