Těstoviny s lososem ve smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenLuxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 243 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 27,00 g |
– nasycené | 26,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 13,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Luxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Ochutnejte tento dezert inspirovaný slavným tradičním italským dezertem tiramisu. Místo krému z mascarpone použijeme krém z tvarohu, zakysané smetany a šlehačky. Krém…
Lehký, svěží a plný jahod. Takový je tento koláč s jahodami, pudingem a šlehačkou. Tenké nadýchané těsto je potřeno marmeládou a pudingem, na kterých jsou naskládány…
Jste jedni z těch, které máslové krémy nelákají? Hledáte jinou a lehčí alternativu? Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept. Podle pudinku můžete zvolit oblíbenou…
Kakaový korpus potřeme lehkým krémem z jogurtu a rostlinné šlehačky. Krém dochutíme strouhanou čokoládou a sójovou tyčinkou Margot. Na závěr celý dort posypeme…
Máte rádi kávu? Pak je tento skvostný dezert jako stvořený právě pro vás. Máslový, kávou vonící krém, rozetřený na kakaovém korpusu a nahoře vrstva nadýchané šlehačky,…
Na odlehčení jídelníčku se hodí chutný zeleninový pokrm. V našem receptu najdete příjemnou kombinaci kedlubny, smetany, česneku a koření. Spolu s přílohou z brambor to…
1.Našleháme cukr se žloutky do pěny, přidáme horkou vodu, opět zašleháme . Lehce zamícháme předem ušlehaný sníh a nakonec přes síto mouku s kakaem. 2.Upečeme (např. v…
Korpus: Žloutky s vodou a olejem ušleháme do pěny, přidáme cukr, mouku s práškem do peč. a kakaem, poté přidáme sníh z bílků. Dáme do formy (za použití pečicího papíru)…
Krém: smícháme tvaroh, zakys. smetanu a vyšlehanou šlehačku s jedním vanilk. cukrem. V misce si rozmícháme povidla s trochou rumu. Pekáček (nebo peč. plech) vyložíme…
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Jedním z nejoblíbenějších italských dezertů je panna cotta. Italská kuchyně není náročná na přípravu a ani tento recept není výjimkou. Trochu připomíná náš pudink, její…
Kombinace kakaa s pomerančem je vždy zárukou, že si pochutnáme. Tyto křehké piškotové řezy proložené pomerančovým krémem na bázi šlehačky a zalité čokoládou vám zajisté…
Vejce šleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny a pak při nejnižších obrátkách šlehače střídavě přidáváme mléko, olej a prosátou mouku s práškem do pečiva. Upečeme…
Korpus: Z bílků a špetky soli si ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme s cukrenem do světlé pěny a přidáme do ní vodu.Pak přimícháme část mouky a nakonec už zlehka,…
Hovězí falešnou svíčkovou převážeme motouzem, abychom po uvaření zachovali kulatý tvar masa na řezu. Do hmoždíře dáme lžičku rozmarýnu, tymiánu, hrubozrnné soli, bílého…
Tvaroh si vyšleháme se sladidlem a už zlehka zamícháme ušlehanou šlehačku z Ramy, nebo jinou. Dle vlastní chuti můžeme přidat pár kapek nějakého cukrářského aroma.…
Vepřovou kýtu převážeme nití, aby si udržela požadovaný tvar (váleček). Poté maso prošpikujeme hranolky uzeného špeku a to nejméně 8 kusy. Vepřovou kýtu potřeme…
Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzduch 160°C). Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Máslo a cukr vyšleháme, až začne bělat, vmícháme žloutky. Lehce přimícháme tuhý sníh a…
Uvaříme si silnou černou kávu a přidáme do ní malinko sladidla, lžíci rumu a kapku aroma, necháme vychladnout. Vyšleháme si pomazánkové máslo se sladidlem, přidáme lžíci…
Na hlubší pánvi zahřejte olej a zpěňte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte maso nakrájené na kousky a opečte. Podlijte pivem, přidejte hořčici a otrhané lístky tymiánu.…
Korpus: vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme vodu a prošleháme a nakonec postupně sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Dáme péct do dortové formy – 26cm.…
Na oleji mírně orestujeme na kolečka nakrájenou zelenou cibulku. Postupně přidáme cherry rajčata nakrájená na čtvrtky, klobásu nakrájenou na tenká kolečka, sušená…
Chcete zažít opravdové nebe v puse? Tak vyzkoušejte tyto řezy. Vespod těsto s křupavými kousky ořechů a čokolády, na něm leží pudink s rozvarem z ovoce a celé to zakrývá…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Babiččiny nadýchané jogurtové lívance. Rozplývají se na jazyku a hotové jsou za 15 minut
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba