Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svátek svatého Valentýna, den všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží. Pokud chcete tuto příležitost náležitě oslavit, a přesto si lámete hlavu, čím obdarovat svou drahou polovičku, přinášíme vám originální tipy na dárky, které nejen potěší, ale i překvapí.

Svátek svatého Valentýna, den všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží. Pokud chcete tuto příležitost náležitě oslavit, a přesto si lámete hlavu, čím obdarovat svou drahou polovičku, přinášíme vám originální tipy na dárky, které nejen potěší, ale i překvapí.

Květiny, čokoládové lahůdky, plyšové hračky a další tradiční valentýnské dárky sice udělají radost, ale popravdě nejsou ničím, co by obdarovanému vyrazilo dech. Buďte originální a styloví a učiňte ze 14. února den, na který budete oba dlouho vzpomínat. Zatímco dříve byly coby dárky k dostání jen hmotné věci, dnes můžete darovat zážitky, díky kterým společně strávíte nezapomenutelné chvíle. Tak toho využijte!

Luxusní vícechodovou večeří v příjemném prostředí by proto slavení svátku sv. Valentýna nemělo končit, ale právě začínat. Zamyslete se nad tím, co má váš partner rád a co společně rádi podnikáte.

Luxusní 3chodové menu pro dva na Vyšehradě: gratinovaný kozí sýr na zeleninovém lůžku s dresingem, hovězí líčka na červeném víně s přílohou, trhanec s malinovým sosem a sklenka sektu! Na HyperSlevy.cz jen za 499Kč.

Skvělou volbou jsou například wellness balíčky – smyslné masáže, soukromá vířivka při sklence šampaňského a privátní sauna vás jistě dostanou do té správné nálady.

45minutová celotělová relaxační masáž PRO DVA za svitu svíček a tónů relaxační hudby! Na HyperSlevy.cz jen za 529 Kč!

Nebo si užijte některý z valentýnských pobytů a nechte se rozmazlovat nadstandardními službami a péčí luxusních hotelů.

Romantický POBYT ve Valticích, hlavním městě vína, na 3 dny pro dva se snídaněmi, luxusní večeří, welcome drinkem, vstupem do bazénu a sauny a návštěvou vinného sklípku. Na HyperSlevy.cz jen za 2599 Kč!

A co takhle vyrazit za hranice? Proč právě den všech zamilovaných nestrávit v nejromantičtějším městě světa – v Paříži? Obklopte se jedinečnou atmosférou, nádhernými památkami a francouzským šarmem!

Víkendový zájezd do Paříže včetně dopravy a služeb zkušeného průvodce! Na HyperSlevy.cz jen za 1699 Kč!

Všichni zamilovaní si chtějí uchovat krásné chvíle navždy. Zvěčněte svoji lásku a věnujte fotografie zachycující vaše šťastné okamžiky!

Profesionální focení v ateliéru fotografky modelek Kláry Kornfeld včetně kouzel vizážistky a stylistky! Na HyperSlevy.cz jen za 990 Kč!

Příjemným překvapením na konci zážitky nabitého dne může být malý dárek v podobě krásného šperku, který jistě potěší jak ženy, tam muže.

Překrásný set náhrdelníku a přívěsku se Swarovski krystaly. Na HyperSlevy.cz již od 215 Kč.

 

Krásného Valentýna Vám přejí HyperSlevy.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli