20 receptů jako inspirace na rychlé a levné obědy: Hodí se do práce, do školy i na doma
Každodenní vaření obědů je pro mnoho kuchařinek noční můrou. Otázka "Co dnes bude k obědu?" dokáže pěkně potrápit a přitom stačí docela málo k tomu, abychom připravili oběd z běžných surovin, které máme v lednici nebo ve špajzu.
Starost o to, jaké jídlo si připravit k obědu nebo na zítra do práce, odpadne, pokud sáhneme do zásob, které máme doma a uvaříme něco rychlého, snadného a levného, co nás zasytí a stačí na jednu nebo dvě porce. Poradíme vám, jak na to.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
- Aglio olio se sušenými rajčaty
- Sendvič s rajčatovo-bazalkovým pestem, hummusem a avokádem
- Pečené zrníčkové brambory
- Tortilla s uzeným lososem
- Kuřecí prso na másle s restovaným pórkem a žampiony
- Kuskus se zeleninou
- Kuřecí stripsy podle Majkla
- Těstovinový salát s avokádem
- Domácí hamburger s chedarem
- Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
- Salát s tuňákem a vejci
- Selská omeleta s hráškem
- Zeleninová hustá polévka s pohankou
- Bramborový guláš - buřtguláš
- Vrstvený salát do skleniček
- Rizoto s uzeninou
- Milánské špagety
- Zeleninový salát s koprem
- Čočkový salát (beluga)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 2 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Klobásy
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Potřebujete nasytit rodinu za pár korun? Zkuste slovenské prívarky. Bývají zeleninové, luštěninové a dokonce bramborové
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře