Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní dny jsou nenávratně pryč, ale i chladnější období roku rozhodně má co nabídnout! A to hlavně v případě, že patříte k milovníkům módy! Podzim a zima totiž představují čas, kdy si oblékání můžeme opravdu naplno užívat. A proto Vám poradíme, jaké trendy letos na podzim a v zimě letí!

Bundy a kabáty nás sice mají hlavně ochránit před zimou a mrazem, ale není důvod, proč bychom v nich zároveň neměli dělat opravdovou parádu. Letošní podzim je trendy nestárnoucí černá stejně jako nadčasová šedá. Slušivě vypadají také přírodní odstíny a jejich nejrůznější kombinace. Moderní bundy a kabáty se pyšní originálními střihy a výraznými vzory, přičemž se velké oblibě těší jedinečný retro styl. Jelikož letošní podzim přináší opravdu nádherné počasí, nezapomeňte svůj šatník doplnit o módní ponča a zavinovací svetry, které jsou pro toto období jako stvořené.

I v zimě svými outfity můžete vzbudit obdiv okolí! Podtrhněte své křivky a smyslnost rafinovanými a slušivými šaty, které rozhodně nejsou pouze letní záležitostí. Perfektní pro zimní období jsou šaty z úpletu, které příjemně zahřejí a jelikož se dokonale přizpůsobí každé postavě, nabízí i maximální komfort nošení. Na www.e-sofia.cz najdete úchvatný výběr dámských šatů, s kterými zabodujete v každé situaci.

Stejným způsobem ženské kouzlo podtrhnou i tuniky – ty jsou velmi slušivé, pohodlné a navíc nabízí možnost vrstvení, které je právě velmi in. Tuniky můžete libovolně kombinovat, a to třeba s oblíbenými legínami, a snadno tak vytvořit elegantní outfit.

Dalším módním kouskem, který uchvátil doslova celý svět, jsou teplákovky. A není divu! Dokonale totiž spojují maximální pohodlí s moderním stylem. Poprvé v nich vyrazila na nákupy módní ikona Madonna a netrvalo dlouho a světové celebrity se v nich objevovaly i na večírcích. Pokud se chcete ve svém volném čase cítit elegantně a zároveň příjemně a uvolněně, není nic jednoduššího než si na www.e-sofia.cz vybrat tu správnou soupravu, mikinu, tepláky či harémové kalhoty, které jsou i perfektním oblečením pro nejrůznější druhy sportů. O tom, že i teplákovky mohou vypadat luxusně, Vás přesvědčí také sametové soupravy, které jsou trendem číslo jedna.

Ani pánové však nepřijdou zkrátka! Své outfity mohou oživit množstvím módních doplňků, které jsou v současnosti velmi in. Letošní podzim a zimu jednoznačně vedou luxusní kožené pásky, které jsou perfektním doplňkem společenského i volnočasového oděvu. Na www.e-sofia.cz najdete pásky prvotřídní kvality s atraktivním designem spon, které by rozhodně neměly chybět v žádném pánském šatníku.

TIP: Vánoce se blíží, proto udělejte radost i svým blízkých a pořiďte jim ozdobu jejich šatníku!

Na www.e-sofia.cz máte to nejlepší ze současné módy na dosah ruky! 

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli