Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf

yanull yanull
Eintopf

Eintopf spojujeme hlavně s německou kuchyní, ale najdeme jej i v kuchyních jiných zemí. Jedná se totiž o jídlo z jednoho hrnce. Všechny suroviny se do něj buď najednou nebo postupně vloží, a pak záleží na tom, zda se vaří, dusí nebo peče. Tím, že se během několika hodin chutě prolnou, vznikne velmi chutný pokrm.

Další pojmy z Kulinářského slovníku

Torttila

Tortilla je druh chleba ve formě tenké placky. Dá se koupit jako polotovar, ale díky snadné… Číst dál

Tramín

Tramín červený je rozšířený téměř po celé Evropě, ale nikde není dominantní. Jedná se o odrůdu… Číst dál

Trdelník

Trdelník je sladké pečivo, které se tvarem podobá velké kremroli, ale bez náplně. Připravuje se z… Číst dál

Trhanec

Trhanec je nadýchaná placka z lívancového těsta. Peče se na másle a na pánvi se roztrhá. Posype se… Číst dál

Trojobal

Trojobal je způsob úpravy pokrmů. Nejčastěji se v kombinaci mouky, rozšlehaných vajíček a… Číst dál

Třešně

Třešně jsou velmi oblíbené ovoce, které se řadí mezi peckoviny. Patří mezi první, na které se vždy… Číst dál

Pojmy, které by vás mohly zajímat

Beefsteak

Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál

Beefsteak

Bouillabaisse

Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál

Bouillabaisse

Carpaccio

Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál

Carpaccio

Catering

Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál

Catering

Celestýnské nudle

Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál

Celestýnské nudle

Čočka jedlá

Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál

Čočka jedlá

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více