Frikasé, fricassée
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Fritátové nudle se v kuchařkách objevily na přelomu 19. a 20. století. Někdy jsou známé pod názvem… Číst dál
Fritování je tepelná úprava podobná smažení. Optimální teplota je 180 °C. K fritování se používají… Číst dál
Těstoviny italského původu, ve tvaru spirálky. Název je odvozen od slova fuso - vřeteno. Vhodná… Číst dál
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Prostřeno v pivovaru: Jak ladí jedlé květy s pivem? Co z květinových záhonů můžete sníst?
Jak skvěle nasušit jablka na křížaly: Pro perfektní výsledek stačí dodržet těchto 8 pravidel
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí