Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„mika59: to je škoda,to byla krásná osůbka,plná energie…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 15 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
30. 4. 2024 09:46
7. 4. 2024 17:27
6. 4. 2024 17:10
28. 3. 2024 12:50
28. 3. 2024 12:49
28. 3. 2024 01:16
27. 3. 2024 11:59
27. 3. 2024 07:38
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
17. 2. 2024 00:04
3. 2. 2024 01:31
2. 2. 2024 22:07
2. 2. 2024 21:52
2. 2. 2024 18:42
dsc05568.jpg
dsc05569.jpg
dsc05570.jpg
dsc05571.jpg
2. 2. 2024 17:18
1 2 3 … 5 Další