Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 350,52 g |
Tuky | 497,25 g |
Vláknina | 70,20 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kachna se špatně dělí na 6 a více porcí. Proto jsem kdysi zavedl tuto úpravu pro spravedlivější dělení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2010 14:29
25. 2. 2010 13:33
www.clupmi.blog.cz
25. 2. 2010 13:00
25. 2. 2010 12:12
25. 2. 2010 12:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jak naložit kachnu kachna se zelím pečená kačena s nádivkou nadívaná kachna jak vykostit kachnu divoká kachna s nádivkou pečená kachna s nádivkou kachna s nadivkou pečená kachna nadívaná příprava divoké kachny kachna recepty recepty kachna s nadivkou divoká kachna příprava jak naložit kačenu vykostit kachnu naložit kachnu kačena s nádivkou vykoštění kachny nadívaná kačena priprava kachny divoke
Suroviny: kachna, maso uzené, slanina uzená, žemle, mléko, vejce, petrželka, bok vepřový, sůl, kmín celý, pepř, květ muškátový, ořech muškátový, česnek, zelí červené, víno červené, cibule, sádlo, mouka hladká, ocet, cukr, koření nové koření, bobkový list, sůl, kmín celý
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
5 názorů