Zelnice "Všudybylka"
Suroviny
Porce: 4 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,75 g |
Tuky | 14,94 g |
Vláknina | 66,16 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 246,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto fazolovo-zelnou polévku máme z těchto druhů(fazolovek a zelnic) nejraději, proto se s vámi chci podělit, aby jste jí vyzkoušeli, stojí za to! Polévka je sytá a když si k ní vezmete chleba, může vám krásně suplovat druhý chod!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 20:00
1. 6. 2010 22:38
Ty všudybylko jedna, hraješ mi na žaludek!!
1. 6. 2010 22:31
Takove polevky mame moc radi, bodik je jasny.
1. 6. 2010 19:39
Jak se znám, určitě bych dala celou smetanu ke šlehání, Bibi, ale Tvoje zelnice má ode mne bodík
1. 6. 2010 18:56
Ta teda je
1. 6. 2010 17:56
Všem vám MOC děkuji, zahřálo mě to v té zimě u srdíčka
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
1. 6. 2010 17:37
Bibi, koukám, že jsi kreativní nejen při vaření, ale i při vymýšlení názvů...
Máš to moc pěkné.
Máš to moc pěkné.
1. 6. 2010 17:14
Milujeme takové polívečky
1. 6. 2010 17:11
JANIta musel být
1. 6. 2010 17:10
To musí být bezvadná polévka. Co nejdřív, nejlépe hned zítra jí vyzkouším. U nás máme polévky všichni moc rádi. Vařím je každý den, pro tři lidi třílitrový hrnec. Když náhodou zbyde tak se sní ke snídani.
1. 6. 2010 17:06
Mňam, to se může kdykoli a za jakýchkoli okolností
1. 6. 2010 16:58
to je tedy polívčička,všudybylkadávám bod a ukládám
1. 6. 2010 16:56
Jani, zajímavý recept. Fazole, zelí, brambory a ten bobkáč, to můžu. Zkusím uvařit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 6 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 8 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 9 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 9 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 11 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 12 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 12 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 12 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Další recepty
Tématické fráze: zelnice zelnice s fazolemi zelnice z kysaného zelí zelnice se smetanou zelnice s fazolema zelnice recept ricanska klobasa zelnice s klobásou všudobylka špagety s fazolema zellnice zelnice s klobásou a smetanou příprava zelnice recept na kyselou zelnici zelnice bez smetany zelnice ze smetany nejlepší recept recept kyselá zelnice bezlepková zelnice zelnice s fazoli fazolovo zelná polévka
Suroviny: fazole, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, klobása, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, hlíva ústřičná, pepř, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná, cukr, masox, mouka hladká, libeček, sůl, olej
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
13 názorů