Zapečený pangasius se špenátem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 146 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem si dala opečené brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2011 13:01
Tahle mňamka předčila naše očekávání, rozhodně se zařadila mezi naše oblíbená jídla
9. 4. 2011 21:26
Aha to jsem nevěděla, moc vám děkuji teda za radu, začínám s vařením, tak nemám moc zkušeností. Příště to bude už super.. ale jinak chuťově dobrý a ta kombinace super.
9. 4. 2011 21:00
Eli - jo, to asi bude ono, proto nerada kupuju mražené ryby, radši chlazené, nebo čerstvé, ale zase všude ta možnnost není.Ale i tak ta hodina mi přijde moc....
9. 4. 2011 20:57
Lucko, pokud jsi měla mraženého pangasia, je dobré rybu nechat rozmrazit na mřížce, nebo ve větším sítu, aby vytekla voda a potom dobře osušit...I vymačkat tekutinu. Také se mi několikrát stalo, že obsahoval tolik vody, až zkazil celý pokrm. Proto to vím a vždy se přebytečné vody snažím dokonale zbavit. Nedodělaný byl možná právě díky té vodě - pomalu se vařil namísto pečení...
9. 4. 2011 20:48
Lucka (neregistrovaný/á) - to snad ne , pekla jsi ho hodinu a byl nedodělaný , jakákoli ryba tohoto typu musí být přece upečená do těch 20 - 25 minut maximálně
9. 4. 2011 20:46
Vše vypadalo krásně, až do chvíle kdy jsem začala péct se uvnitř udělalo moc vody a pekla jsem to asi hodinu..po 30 minutách byl ještě nedodělaný.. jak je to možné? děkuji
29. 1. 2011 19:22
naprosto výborný recept, nemohhli jsme si to s přítelem vynachváli, jen jsme si mlaskali :). Už se těšíme až si to ukuchtímě znovu.
27. 12. 2010 13:41
super kombinace, kefír je v tom výborný, nikdy před tím jsem to nezkoušela a měla jsem ho s jasmínovou rýží paráda:))
7. 11. 2010 20:22
Zajímavá kombinaceryby i špenát máme rádi+4
7. 11. 2010 16:49
Vypadá to úžasně a určitě je to mňamka! +2
7. 11. 2010 15:56
špenát a pangas..skvělá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 18 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 31 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 52 minutami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 57 minutami
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 1 hodinou
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ryba se špenátem pangasius se špenátem zapečená ryba se špenátem pangas se špenatem zapečený pangasius pangasius špenát ryba na spenate pangasius recepty zapékaná ryba se špenátem zapečený losos se špenátem pangacius zapečený se špenátem recept ryba špenát ryby se špenátem pangasius na špenátu buchta z kefíru ryba zapečená se špenátem zapecená ryby se spenátem ryba spenat pangacius se špenátem losos zapečený se špenátem
Suroviny: pangasius, špenát mražený, jogurt, sýr, sůl, pepř, koření na ryby, česnek
Zapečený pangasius se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXLy
11 názorů