Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney
Suroviny pro 2
2
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2014 10:00
Pamatuji, když máti cpávala do husích krků jakési šišky z čehosi. Husí dospělce kupovala u ověřených chovatelů a pár týdnů před exekucí je držela v bednách upravených právě k účelu vykrmování nebohého ptactva. Dnes by za něco podobného maminku patrně pohnali před soud. Avšak jater jsme si doma moc neužili! Tři sourozenci byli z domu, tak aspoň dostali játra v sádle ve skle, že aby si užili...
Chystám se na Rembrandta do Budapešti a vedle potěchy oka určitě potěším i své nitro
*****
...škoda, že Moshe: emigroval - odzkoušených židovských receptů není nikdy dost...
30. 1. 2011 21:00
25. 11. 2010 21:00
25. 11. 2010 20:55
25. 11. 2010 20:49
19. 11. 2010 20:49
19. 11. 2010 17:06
19. 11. 2010 14:38
Tak už se mi to podařilo. Doufám, že to nevadí.
19. 11. 2010 07:25
19. 11. 2010 07:19
19. 11. 2010 06:36
K receptu jako takovému nemám připomínky, kdo chce a může, nechť si ho uvaří
19. 11. 2010 01:36
18. 11. 2010 23:30
18. 11. 2010 23:01
Hrůzostrašné jsou tu čas od času náhražkové recepty na něco jako "tiramisu" z pomazánkového másla, nebo konzerva paštiky v kuřeti na paprice ... to je teprv horor. A plakat pod tímhle zázrakem, že si ho nedám je stejný, jako plakat na webu fandů aut pod obrázkem luxusní káry, že se takovou nikdy nesvezu. Je to zbytečné a bezpředmětné.
Já za recept děkuju, až se mi dostanou jatýrka do ruky, vím co s nima.
18. 11. 2010 22:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 25 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
Další recepty
Tématické fráze: foie gras - husí játra recept foie gras cena husí játra foie gras recept kolik stojí husa játra s dijonskou hořčicí chutney husí terina recept foas gras luxusní předkrm luxusní předkrmy chutney recepty husaci pečeň co to je krmena husi jatra je to inak vykrmena husi jatra foie gras ověřená veka - recept předkrm foisgras husí játra předkrm foie gras recept ktere sadlo nema cholesterol kachni nebo husi játra fois grass
Suroviny: chutney mangové, chutney mangové
Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQMY
53 názorů