Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 466 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,54 g |
Tuky | 78,98 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla to dnes taková rychlá improvizace. Potřebovala jsem rychle udělat oběd a necítila jsem se na delší stání u sporáku. Spojení všech chutí se povedlo a manželovi chutnalo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2011 20:10
Mňam
19. 1. 2011 19:40
to je papáníčko,hned bych si dala
19. 1. 2011 18:54
och,tohle je hooodně jedlé foto,chjjo,já v práci,hmmm
19. 1. 2011 18:14
Sůvičko pořiďjá mám 4
19. 1. 2011 18:00
Krasné fotky, já si snad pořídím "Papinův hrníček". Uděluji 3 bod.
19. 1. 2011 17:48
Díky za bodíky i komentáře
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím
19. 1. 2011 17:07
Aničko, ten tlakáč je výmysl, co? No, asi jsi dělala maso vcelku, že? My jsme jen dva, takže bych dala 2 plátky a musela tu dobu snížit. 40 minut dokupy se mi zdá přece jen hodně. Zelí dělám v tlakáči cca 20 minut, takže myslím, bych to tak dělala dohromady i se zelím 20-25 min, ale určitě vyzkouším, taky mám ještě domácí
19. 1. 2011 16:58
+1 Mňam!
19. 1. 2011 16:48
to teda až sem to voní hned bych si dala
19. 1. 2011 16:47
to je domácí krkovička co
19. 1. 2011 15:11
Aničko, to voníííííí až sem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 39 minutami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 53 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 2 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 2 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
V čem obalit vanilkové rohlíčky? Úžasné voňavé cukroví dotvoříme nejlépe domácím vanilkovým cukrem
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit uzené maso uzené maso vařené v papiňáku uzene maso v papinaku jak dlouho varit uzené doba vaření uzeného masa uzené maso doba vaření uzená krkovička jak vařit uzené maso jak dlouho se vari uzene maso zelí v papiňáku jak dlouho varit uzenou krkovici vaření uzeného masa jak dlouho vařit uzenou krkovičku uzená krkovice na zelí jak dlouho varit uzene maso v papinaku papiňák do mikrovlnky jak dlouho vaříme uzené maso uzení v hrnci jak dlouho vařit zelí uzena krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, skořice celá, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, sůl, cukr, sádlo
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ABj
26 názorů