Vepřová pečená roláda na houbách
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,68 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 27,55 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2011 08:51
Krásný recept i fotky
23. 1. 2011 20:44
krásné...
23. 1. 2011 20:28
já bych v tom nehledal nic špatnýho, každej kuchař ví z čeho vaří to neni anatomie přeci ale láska k jídlu
23. 1. 2011 20:17
Díky dámy, jsem v pohodě
23. 1. 2011 20:16
xxx napiš na e-mail a.kufner@seznam.cz, potřebuju parťáka a jestli jsi tak dobrej mam pro tebe kšeft, nestíham.
Recept pěknej, takovej anglickej i fotky ale bodík dát nemůžu
Recept pěknej, takovej anglickej i fotky ale bodík dát nemůžu
23. 1. 2011 20:14
Páni, to je debata jako před zkouškou z anatomie na veterině...
Otto, opět hezký recept a obrázky...
Otto, opět hezký recept a obrázky...
23. 1. 2011 20:14
Ottí,buď v pohodě a řiď se svým mottempoužij termín vepřová blána a každý kdo bude chtít bránici pod tímto názvem,určitě dostane,co bude potřebovatTomuto krásnému a chutnému rcp je to stejně jedno
23. 1. 2011 20:05
Dobrá jak tedy to mám pro použití v kuchyni pojmenovávat:
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
23. 1. 2011 19:53
pan myslivec byl trošku mimo mísu ale pro pobavení dobrý, o použití bránice a i vepřového střevního sádla bych vám mohl udělat přednášku ale to je fuk nechtěl jsem vám to rozmlouvat.
23. 1. 2011 19:51
xxx (neregistrovaný/á)má vážně pravduto,co v masném krámu běžně prodávají jako"bránici"je ve skutečnosti tuková blána,ale tak to máme vžité a vskutku se to pod tímto (nesprávným)názvem prodává
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
23. 1. 2011 19:45
Doporučuji podívat se na toto video a pak nechápu o čem je tato debata:
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasnéA pokud někoho klamu tak se co nejponíženěji omlouvám
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasnéA pokud někoho klamu tak se co nejponíženěji omlouvám
23. 1. 2011 19:39
omlouvam se pokud jsem se vás dotkl ale nejspíš došlo k chybě při označení masa a doufám že to nebyl úmysl od pana řezníka, protože bránice je 10x dražší než střevní sádlo, a ještě jednou se omlouvam že jsem se snažil poradit, myslím si že žádný učený z nebe nespadl ale přiznat si to nechat si poradit pro mě znamená víc než takhle klamat své kolegy ale Vy o rady asi nestojíte
23. 1. 2011 19:32
for XXX: V masně označeno a zakoupeno jako bránice, tak nevím, asi se stanu veterinářem na vedlejší úvazek. Ale děkuji za osvětu, v recepisu to změním jen jako tukovou blánu.
23. 1. 2011 19:23
to je fakt neskutečný nekoná se tu dneska gastrosoutěž a nejlepší dobrotu?? jinak nechápu...dneska jste měli všichni chuťový poháry totálně v pozoru ne?? jedna mňamka za druhou
tuhle nepočítaje
tuhle nepočítaje
23. 1. 2011 19:21
radulko Ty vtipálku;-, do bránice nemůžeš nic obalit to je vtip aby to nikdo nemohl udělat. na fotkach je vnitřní střevní sádlo a v popisu je bránice která se používá úplně na něco jiného
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 24 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 28 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 28 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 33 minutami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 34 minutami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct vepřovou roládu vepřová roláda video vepřová kýta na houbách pecena jak péct vepřovou roládu pečená roláda vepřová roláda zkouknito.cz pečená vepřová kýta na houbách nejlepší vepřová roláda veprová roláda recept vepřové na houbách bavorská roláda vepřová kyta pecena na houbách vepřová roláda s houbami zkouknito zkouknito střevní blána vepřová roládadoba pečení vepřová roládadoba pečení jak dlouho se pece rolada
Suroviny: kýta vepřová, klobása, vejce, solamyl, cibule, mrkev, houby lesní, koření vepřová pečeně, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, blána tuková vepřová
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
33 názorů