Uzenářské hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 476 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,01 g |
Tuky | 61,41 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2011 01:53
+8
5. 3. 2011 21:41
Tak to bude "prudce"jedlé,mňam Další bodík
5. 3. 2011 21:33
Děkuju, jsem ráda, že se recept líbí. Manžel chodil do kastrolu tak dlouho, že už na zítra nebude. Budu muset vařit znova, něco jiného - ale to já ráda...
5. 3. 2011 21:30
Elí, tak to předem vypadá na velkou dobrotu a takové věci my rádi Dávám ti ráda 5.bodík
5. 3. 2011 20:07
Martinko, tykání je tu docela běžná věc, takže budu jen ráda. Domácí uzené je skvělé, ale asi by mělo být i tepelně upravené, protože se opéká opravdu jen chvilku.
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
5. 3. 2011 20:01
Elizo, myslíš že postačí domácí uzené
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
5. 3. 2011 19:51
Eli, to je krása, to bych si dala hned
5. 3. 2011 19:21
Myslela jsem, že by to měl být vyuzený kus masa, šunka z vepřového - kýta nebo i krkovice. Ne slisované kousky zbytků masa, které při opékání prskají nacucanou vodu a ohrožují kuchaře. Jestli to neznáte, máte štěstí na nákupy.
5. 3. 2011 19:19
Super
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
5. 3. 2011 19:03
Můžete mi prosím napsat, co je ne lisovaná šunka
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí šunka recept hovězí šunka domaci hovezi sunka uzenářské recepty šunka z hovězího masa uzenářska hovezi pečeně recepty sunka z hoveziho hovězí šunka recepty recepty domácí hovězí šunka domaci sunka z hoveziho masa recept na hovězí šunku domácí hovězí šunka recepty domácí hovězí šunka recept hovezi domácí šunka uzená domácí hovězí šunka hovězi šunka,recept hovězí šunka domácí lisovaná šunka recept na uzenářské hovězí maso hovězí uzenářské maso
Suroviny: kýta hovězí, slanina anglická, klobása pikantní, šunka, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar, olej, pepř, sůl
Uzenářské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE7L
10 názorů