Římovské maso pod sýrovou poklicí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,44 g |
Tuky | 45,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to moc dobré, ten jogurt tam není vůbec cítit. A je to rychlé jídlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 13:43
13. 3. 2011 10:38
13. 3. 2011 08:02
12. 3. 2011 22:45
12. 3. 2011 21:50
12. 3. 2011 20:37
12. 3. 2011 20:24
12. 3. 2011 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 39 sekundami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 4 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 43 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Samosběry jahod začaly: Nejlevnější jahody seženete za 60 Kč/kg u Kolína. Sbírá se ale už i na Moravě
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: římovská kotleta krkovice po rimovsku vepřové maso s římovskou poklicí zapecene maso se syrovou poklici rimske maso veprove platky pod syrovou poklici pod poklicí vepřové maso pod římovskou poklicí maso pod sýrovou peřinkou římovská kotleta, brambory římovské kotlety poprazene maso hrbatá krkovice krkovice se sýrovou čepicí kotleta se sýrovou peřinou vepřová krkovice se sýrovou čepicí římovské maso pod sýrovou čepicí římovská pečeně pekáček s poklicí recepty do pekace s poklici
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, olej, paprika sušená sladká, sůl, masox, sýr nastrouhaný, jogurt bílý
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
8 názorů