Adamova žebra-kosti
Suroviny
Porce: individuální
Nutriční hodnoty
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 31,50 g |
Vláknina | 9,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsem si vědoma, že to není žádný převratný recept, ale venku je krásně a tak myslím, že se to hodí. Navíc, včera jsem konečně sehnala koření Adamova žebra a musím říct, že mne svou chutí a pikantností hodně překvapilo. Je skvělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2011 19:50
1. 4. 2011 17:20
1. 4. 2011 16:50
1. 4. 2011 16:13
1. 4. 2011 16:03
1. 4. 2011 15:21
1. 4. 2011 15:18
Neuzená žebra u nás nemám šanci, jen koupit kotletu s kostí, ale to není ono
1. 4. 2011 15:15
1. 4. 2011 14:44
1. 4. 2011 14:39
1. 4. 2011 14:39
1. 4. 2011 14:37
Remčo,smaž ty "podobné" nesmysly
1. 4. 2011 14:33
1. 4. 2011 14:31
1. 4. 2011 14:30
isindy: Nezůstalo!! A já ještě mám, díky tobě, myslím tu sůl
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 minutou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 5 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 44 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: žebra recept žebra hovězí žebro s kostí recept hovezi zebra s kosti recepty recept zebra recept na žebra jak grilovat žebra zebra recepty jak péct žebra recepty žebra počet žeber koreni na zebra hovězí žebro bez kosti recept adamova žebírka recepty na zebra pečená žebra recept jak upect zebra žebro žebra počet hovězí žebro s kostí
Suroviny: žebra, koření, olej olivový, česnek, kmín celý, sůl kouřová
Adamova žebra-kosti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw0N
39 názorů