Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,61 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem od kamaráda kus kýty z divočáka, nikdy jsem zvěřinu nedělala, tak jsem prolezla snad všechna možná fóra a weby ohledně zvěřiny, posbírala informace, něco přidala, něco ubrala a výsledkem je tento recept.
Tato kýta byla z mladé lončačky (mladá bachyně), ne z kňoura...kanec se většinou moří, aby se maso zbavilo pachu a zkřehlo, bachyně není třeba....nejlepší je na kuchyňskou úpravu prý sele a lončák (loňské sele, takový junior), starší kusy je třeba dusit, aby změkly :)
Snad mě myslivci neukamenují, jestli hlásám bludy, prodávám, jak jsem koupila :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2012 00:01
21. 6. 2012 23:55
13. 12. 2011 11:19
19. 5. 2011 11:25
17. 5. 2011 17:19
15. 5. 2011 17:27
15. 5. 2011 11:16
jo, a té smetany tam není ani plný kelímek, takže ani ta to zase tak moc neokyselila
a sladkost dodal ten kečup
15. 5. 2011 11:10
15. 5. 2011 10:30
p.s.pěěknéé foto teta
14. 5. 2011 22:20
myslí se tím jenom ta zvěřina
já nechci,aby mě někdo dusil
já chci být jenom pečená,vařená
14. 5. 2011 21:54
14. 5. 2011 21:24
14. 5. 2011 21:21
14. 5. 2011 19:35
14. 5. 2011 17:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pleťová voda z jitrocele vyčistí mastnou pleť s akné. Není drahá a připravíme ji snadno
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: platky z divočáka recepty zvěřina divočák kýta kýta z divočáka kančí kýta kančí kýta recepty divočák kýta recepty kýta z divočáka recept kančí plátek recept na kýtu z divočáka divočák kýta divočák plátky recept kýta z divočáka divočák kýta recept recepty na kýtu z divočáka pečená kýta z divočáka recepty z divočáka kýta kýta divočák recept na kančí kýtu kanci maso recepty ůprava divočáka
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, paprika sušená sladká, kečup sladký, houba hřib, smetana zakysaná, mléko, mouka, sůl
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
17 názorů