Prokládané maso
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 769 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,46 g |
Tuky | 30,84 g |
Vláknina | 18,65 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk-Recepty čtenářů, autorkou je Zuzana Brázdová z Humpolce
Mezi moje oblíbené patří Recepty z jednoho hrnce a tento mě nezklamal.
Původně jsem vařila na 2 dny, ale večer byl hrnec prázdný :-)
Kdo nemusí vepřové, lze určitě nahradit krůtím, nebo kuřecím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2011 15:29
jahoda:Díky jahůdko za infoaž teď ta Tvoje nádhera na mě mrkla z náhodnýchtak jsem si přečetla odpověďTo by mě nenapadlo
6. 6. 2011 10:27
jahoda: tak ředkva by mě nenapadla
6. 6. 2011 10:21
Anna Kocikova:
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř
Díky za milé komentáře všem
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř
Díky za milé komentáře všem
6. 6. 2011 10:14
Anna Kocikova: Ani, není to feferonka?
6. 6. 2011 10:03
+9za lahodnou dobrotuTaké by mě zajímal"ptáček"který tak krásně z hromady masa vykukujez čeho je vyroben
5. 6. 2011 20:06
Takový recept se vždycky hodí+
5. 6. 2011 17:31
tož toto vypadá dobře, tolik chutí a samá mňamka a z jednoho kotlika, no ideál
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu?? vono to i jazyčisko vystrkuje
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu?? vono to i jazyčisko vystrkuje
5. 6. 2011 17:24
nádherná mňamka+6
5. 6. 2011 13:56
poezie na talíři nádhera
5. 6. 2011 13:54
Jahůdko, předběhla jsi mne!!! Já si to schovávám, že to vyzkouším, tak aspoň už to tady vidím
5. 6. 2011 13:05
Jídla z jednoho hrnce dělám ráda , jsou dobrá , všechno je hotové najednou a minimum nádobí +1
5. 6. 2011 12:53
jahůdko - eintopfy u nás jednoznačně vedou , mám rozdělanou feferonovou hořčici a se zeleným pepřem, musej se spotřebovat, jinak
5. 6. 2011 12:51
, už zase tisknu, snad se mě dnes už podaří udělat, mám zrovna plecko nachystáno k zítřejšímu obědu a jídlo z jednoho hrnce mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 33 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 56 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: veprove maso prokladane co se zbylymi rizky prokládané vepřové maso prokládané maso masem pomalu pečené trhané maso co se zbylými brambory maso prokladane brambory prokladane pecene maso prokládaný salát recept co se zbylým pečeným vepřovým masem co se zbylým pečeným masem co se zbylimi rizky prokladane řízky co se zbylým masem prokládané maso s brambory prokládané brambory s masem calzone s krůtím masem prokládané brambory krkovici top recepty pro nejmensis masem z vepřového masa co se zbylym masem na klobasy
Suroviny: řízek vepřový, mrkev, petržel, celer, klobása pikantní, brambory, sýr nastrouhaný, cibule, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová, koření, sůl, pepř, kečup sladký, olej
Prokládané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ0
13 názorů