Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,30 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 48,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso je měkounké, mírně nasládlé a velice voňavé.
Pokud nemáte rozmarýn, je možno použít čerstvý nebo sušený tymián.
Recept mám z nějakého časopisu, na vytržené stránce není jeho jméno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2018 15:25
21. 1. 2018 14:56
15. 11. 2012 13:01
14. 11. 2012 00:26
13. 11. 2011 21:38
13. 8. 2011 17:58
13. 7. 2011 11:47
11. 7. 2011 17:01
5. 7. 2011 18:33
5. 7. 2011 15:46
5. 7. 2011 09:59
5. 7. 2011 09:52
5. 7. 2011 05:41
4. 7. 2011 22:28
4. 7. 2011 21:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 56 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: polorajch polorajch recepty recepty polorajch kuřecí maso s rozmarýnem žampiony recepty kuřecí směs na medu kuřecí prsíčka recepty polorach grilovaná kuřecí prsíčka recepty zampiony kuřecí na rozmarýnu recepty kuřecí maso prsíčka kuřecí prsíčka na žampionech recepty pollrajch kuřecí prsička na kari se žampiony recept na kuřecí prsíčka kuřecí s žampiony kuřecí maso na medu se žampiony polorajch vaření kuřecí prsíčka se žampiony
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, rozmarýn, vývar kuřecí, kečup sladký, med, sůl, pepř, olej
Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8kl
27 názorů