Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělám i z kuřecího a krůtího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2011 13:01
20. 9. 2011 10:18
19. 9. 2011 12:47
19. 9. 2011 09:40
19. 9. 2011 09:24
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
18. 9. 2011 19:47
18. 9. 2011 18:34
18. 9. 2011 17:22
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha
18. 9. 2011 16:49
18. 9. 2011 15:31
18. 9. 2011 14:10
18. 9. 2011 13:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: pepřový sos vepřová pečeně bez kosti plátky recept přirodní vepřová pečeně vepřova pečeně přírodní pepřový přeliv na maso vepřová pečeně bez kosti plátky vepřové plátky pečene přírodní pepřový bešamel přeliv na maso pepřový veprove platky s peprovym prelivem prirodni kureci platek vepřová pečeně bez kosti plátky recepty přírodní plátky prirodni kureci platek s ryzi sos na přírodní maso recept na kureci prirodni platek recept na přírodní vepřové plátky přírodní vepřová pečeně s kostí recept rychly přírodní platek preliv k masu
Suroviny: pečeně vepřová, pepř čtyř barev, pepř mletý, sůl, olej, solamyl, voda
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
12 názorů