Daňčí maso na kořenové zelenině
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa. Umožní vám to recept na daňčí maso na kořenové zelenině.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 298 kJ / 1 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,39 g |
Tuky | 95,17 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,14 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2022 16:21
29. 2. 2012 22:26
Super fotečka,moc děkuji za přidání.Hned je recept o hodně atraktivnější
27. 2. 2012 13:41
25. 10. 2011 22:41
25. 10. 2011 20:56
25. 10. 2011 20:49
Já zase nikdy nedělala zajíce bez odstranění toho kloubního tuku/nemám na to odvahu/ naučila mně to tchýně a to byla opravdu dobrá kuchařka ,to já jsem jenom učeň, i to špatný.
25. 10. 2011 18:53
Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo
25. 10. 2011 13:15
Myslím,že to chtělo udělat rubriku zvěřina do diskuze a né tady pod recept s daňkemmyslíš,že by to šlo???Jistě by to zajímalo více lidí!!!
25. 10. 2011 12:55
25. 10. 2011 11:02
25. 10. 2011 07:43
Jinak nevím proč jsou přidaný u receptu podobný recepty??To tam musí být podobný za každou cenu????Srnka - daněk to je jedno???
Já vím,že je to zvěřina,ale přeci jen takto si myslím by to nemělo být!!!
24. 10. 2011 22:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 3 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 22 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 1 hodinou
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 4 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 4 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 14 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 14 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 15 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak odblanit maso. Zkuste to podle videonávodu
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: recepty z dančího masa dančí ragů dańčí žebra recept daňčí žebra dančí příprava dančího masa pečené dančí maso danči recepty dančí plec recepty recept na danči daněk na zelenině recept na dančí žebra recepty na dančí žebra dančí plec pečená dančí žebra cena dančího masa dančí maso cena recepty danci pečená dančí žebra recept maso na kořenové zelenině
Suroviny: maso dančí, mrkev, petržel, celer, cibule, slanina, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec, pepř, sádlo, víno červené, marmeláda brusinková, šťáva citronová
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
12 názorů