Pórková polévka s Hermelínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
Tuky | 76,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2011 20:40
Přidávám se k ostatním hezky napsaným komentíkům pod touto chutnou polévečkou+13
20. 11. 2011 10:49
Mňam, ta je
19. 11. 2011 15:45
Jsem po jídle, ale super polévka+
19. 11. 2011 11:17
Tejajko, další pěkná polévečka, jako pro mě vařená Nemohu jinak, než ti dát 5.bod
19. 11. 2011 10:57
Krásná polévka i fotka Terezko
19. 11. 2011 10:44
vybusna: používam vývar z mäsa, takéto polievky, alebo jedlá, kde mi treba vývar vo väčšom množstve si naplánujem vtedy, keď varím mäsovú polievku. Sme doma len dvaja, a tak mi ostane polievka vo väčšom množstve, nerada jem pár dní po sebe to isté.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
19. 11. 2011 10:14
hyyyy, tejaja teraz prvykrat vidim, ze tie taniere nie su biele, ale po okrajoch zelenozlte...., alebo su to tie co ste dokupovali mimo sadu? Furt sa mi paci tento servis.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
19. 11. 2011 09:43
Hm, myslím, že vím, co bude jako první chod k obědu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 3 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka
Suroviny: cibule, olej, mouka hladká, vývar masový, sýr hermelín, nať petrželová, sůl, pepř mletý, chléb
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
8 názorů