Hovězí na víně a česneku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 144 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,56 g |
Tuky | 107,14 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 55,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2011 21:11
3. 12. 2011 21:04
3. 12. 2011 18:47
líbí se mi to sakumpikum
a dala bych si k té výborné šťávičce např.gnocchi
úplně to cítím..já mám asi hlad
3. 12. 2011 18:41
Ale konečně, tady přece jde o to maso, a to redy, klobouk dolů. vypadá přenáramně. Hovězí na česneku děláme, ale nikdy mně nenapadlo přidat to víno.
Jak jsem řek, já rejpal, klobouk dolů, hlubokou úklonu a bod přiletí za okamžik.
3. 12. 2011 18:04
3. 12. 2011 17:25
3. 12. 2011 17:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 47 minutami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: sakumpikum hovezi na vine hovězí na česneku hovězí na česneku v troubě hovězí na víně s knedlíkem hovězí na víně v troubě hovezi na vine a cesneku hovězí plátky na vine v troubě jak zredukovat víno hovezi líčka na vine v troubě hovězi na česneku a na víně hovězí maso rece hovězí na česneku a víně hovězí na bílém víně hovězí na víně knedlík hovezi krajene na cesneku hovězí na víně a na česneku hovězí na víně recept hovězí na červeném víně s knedlíky hovězí na česneku a na červeném víně
Suroviny: hovězí zadní, slanina, víno bílé, česnek, sůl, paprika sušená sladká, majoránka sušená, sádlo
Hovězí na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v96g
7 názorů