Barevné a chutné bramborové smaženky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,36 g |
Tuky | 99,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použijeme brambory z předešlého dne, abychom z nich mohli udělat něco rychlého a dobrého. Pokud nám ještě zůstane těstíčko, uděláme si z něj ještě i omeletu a zdobíme podle sebe. Podáváme teplé i studené.
Brambory jsem měla uvařené vcelku a půlila jsem je a namáčela pak řeznou stranou dolů a smažila, poté jsem je osmažila ještě i z druhé strany.
/viz obrázek/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2012 19:30
5. 7. 2012 18:55
5. 7. 2012 12:21
4. 7. 2012 19:32
4. 7. 2012 17:08
4. 7. 2012 17:05
4. 7. 2012 16:52
4. 7. 2012 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 7 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 22 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 36 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 49 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
Další recepty
Tématické fráze: smazene bramborove platky bramborové smaženky smaženky z brambor chutné bramboráky chutné recepty chutný bramborák bramborák s polentou chutné brambory bramborák smažený uvrit chutne jak uvařit chutně brambory chutný bramborák recept rychlé recepty z brambor braboraky recept chtne smažené brambory vánoční smažené brambory v celku hodnocení receptu chutný uvařené a smažené brambory rychlé a chutné bramboráky velmi chutné bramboráky bez masa
Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, slanina anglická, mrkev, celer řapíkatý, petrželka, sůl, kečup sladký, olej
Barevné a chutné bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Nk
8 názorů