Kohout se smetanovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 10 557 kJ / 2 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,17 g |
Tuky | 188,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2021 21:13
BetyBety: ... máte pravdu je to jemné a dobré, jsem rád, že chutnalo dokonce celé rodině.
13. 1. 2021 19:40
Právě dovařeno. Opravdu vynikající a jemná chuť. Rodina se olizuje. Rozhodně nevaříme naposledy.
17. 3. 2015 13:34
Posílám tento komentář pro všechny, kteří zvažují zda ho zkusit. Měla jsem od kamarádky kohouta a dlouho jsem přemýšlela na jaký způsob ho udělat - vaříla jsem ho totiž poprvé. Vzhledem k tomu, že mám malé děti tak vyhrál tento, protože ostatní jsou většinou na víně atd. Vaření nic těžkého a omáčka naprosto exlusiv. Dělala jsem k tomu houskové knedlíky vařené v hrnečku na páře. Chutnalo to fakt super a určitě vám to stojí za to vyzkoušet. Omáčka má super chuť a je ze smetany opravdu jemná a chutná. Všem zdar a dobrou chuť. Tento recept určitě udělám znova.
15. 4. 2014 10:59
www.toprecepty.czjednoduché a docela dobré
31. 7. 2012 10:34
Neodmítla bych
26. 7. 2012 18:28
26. 7. 2012 02:49
Kohoutek - hm....moje vzpomínka: měla jsem děsný hlad a v kdysi dobré hospodě nabízeli kohoutka po francouzsku, už si nevzpomenu na přesný název. Kohoutek musel být hooodně vypelichaná slepice, nedalo se to sníst. Snědla jsem přílohu a vrátila. Už jsem v té hospodě nebyla.
Ale receptík se mi líbí, to joooo
Ale receptík se mi líbí, to joooo
25. 7. 2012 23:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Oblíbené kokosky jako od cukráře. Mohou být měkké hned po upečení
Další recepty
Tématické fráze: kohout recepty kohout recept recept na kohouta recepty z kohouta recepty kohout recepty na kohouta mladý kohout recept recept kohout příprava kohouta recept na mladého kohouta jak uvařit kohouta co uvařit z kohouta recept z kohouta nadívaný kohout jak udělat kohouta kohout po francouzsku kohout na paprice recepty - kohout mlady kohout recepty kohout recept
Suroviny: kohout, kohout, smetana sladká, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, pepř, mouka hladká, máslo
Kohout se smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E1kk
8 názorů